-->
Shards of War’dan Birbiri Ardına Bayram Sürprizleri!

Yepyeni bir sentinel, normalin iki katı TP kazanma fırsatı ve yakın gelecekte eklenecek Sıralama Tablosu ile Shards of War coşkusu bayramda da devam ediyor. Bigpoint, bugün itibariyle yeni nesil askeri MOBA oyunu Shards of War’un bayram boyunca pek çok sürprize ev sahipliği yapacağını açıkladı. Yepyeni bir sentinel, normalin iki katı TP kazanma fırsatı ve yakın […]

23.09.2015 | ulasufuk

Yepyeni bir sentinel, normalin iki katı TP kazanma fırsatı ve yakın gelecekte eklenecek Sıralama Tablosu ile Shards of War coşkusu bayramda da devam ediyor.

Bigpoint, bugün itibariyle yeni nesil askeri MOBA oyunu Shards of War’un bayram boyunca pek çok sürprize ev sahipliği yapacağını açıkladı. Yepyeni bir sentinel, normalin iki katı TP kazanma fırsatı ve yakın gelecekte eklenecek ‘Web Tabanlı Sıralama Tablosu’ ile Shards of War çılgınlığı bayramda da hiç hız kesmeden devam ediyor olacak.

Karşınızda Yeni Sentinel Apex!

Apex, insan etini eriten, kıpkırmızı, kor gibi sıcak plazma silahı, sibernetik bacakları, mermi gibi hızlı tarama sondaları, görünmezlik alanı ve tüyler ürpertici kükremesiyle bölüm 1019 gibi tesislerden kaçan insanların izini sürüp bulmak için özel olarak tasarlanmış bir sentinel.

Uygun şartlar altında yüksek hasar veren bir savaşçı ve tank olarak oyunda yerini alan Apex, RMB/Threat Matrix yeteneğiyle bir tarama droidi çıkarır ve düşmanlarını “işaretler”. O dakikadan itibaren bu sentinelin yetenekleri, işaretlenen hedefe hayatı dar edecektir.

Bayram Boyunca İki Kat TP

Yeni sentinelin yanısıra 24 Eylül-27 Eylül arası oyuna girenleri bir sürpriz daha bekliyor. Bu tarihlerde Shards of War’a giriş yapan oyuncular, normalde aldıklarının 2 katı TP kazanma fırsatı yakalayacaklar.

Pek Yakında: Sıralama Tablosu

Bigpoint bayram fırsatlarının yanı sıra gelecek günlerde oyunda iyileştirilmiş bir Sıralama Tablosunun yer alacağı müjdesini verdi. Oyuncu 20. Seviyeye ulaşınca açılan Sıralama Tablosu ile Bigpoint, bireysel oyuncunun yeteneklerini daha doğru ölçmeyi ve bu sayede daha dengeli bir oyun deneyimi sunmayı hedefliyor.

İyileştirilen Sıralama Tablosu’nun en önemli özelliklerinden biri de maç bulma ekranına ayrı bir sıralama eklenmesi. Bu sayede oyuncu ister tek başına ister arkadaşlarıyla birlikte Sıralama Tablosu’nda oynamayı seçebilecek. Yalnızca Sıralama Tablosu için yeni bir sıra daha oluşturmak, sıralama modunun kendine has bir maç yüzdesine sahip olması anlamına geliyor. Böylece oyuncular, skor arttırma ya da düşürme kaygısı olmaksızın Sıralama Tablosu maçlarının keyfini sürebilecekler.

Son olarak Sıralama Tablosu’na erişim de daha kolay hale getirildi. Oyuncular ana menüde sağ alt kısımda bulunan butona basarak, oyunun Web Sayfasına yönlendirilecekler.

Bayram sürprizlerini kaçırmamak için hemen şimdi http://tr.shardsofwar.com/ adresine gidin ve Shards of War’a üye olun.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!