-->
Razer Kraken Mobil Dünya’ya Açılıyor

Razer, Berlin’de devam eden IFA 2015 fuarında ünlü ürün ailesi Kraken’ın yeni üyesini tanıttı: Razer Kraken Mobile. Altı neon renkte satışa sunulan Razer Kraken Mobile, hafifliği ve iOS akıllı telefonlar için özel olarak üretilmiş çıkarılabilir kablosunun verdiği rahatlıkla dikkat çekiyor. Kraken Mobile’in kordu bir mikrofon ile beraber volüm kontrolü, telefon çağrıları ve müzik listesi kontrolleri […]

07.09.2015 | ulasufuk

Razer, Berlin’de devam eden IFA 2015 fuarında ünlü ürün ailesi Kraken’ın yeni üyesini tanıttı: Razer Kraken Mobile.

Altı neon renkte satışa sunulan Razer Kraken Mobile, hafifliği ve iOS akıllı telefonlar için özel olarak üretilmiş çıkarılabilir kablosunun verdiği rahatlıkla dikkat çekiyor. Kraken Mobile’in kordu bir mikrofon ile beraber volüm kontrolü, telefon çağrıları ve müzik listesi kontrolleri için kumanda içeriyor. Oyun ve müzik dinlemek için tasarlanmış 40 mm sürücüler Kraken Mobile’in bir diğer özelliği.

Razer CEO’su Min-Liang Tan, “Ses ekibimiz oyuncular için ürünler tasarlayarak yıllar boyunca önemli bir deneyim kazandı ve bu uzmanlığımızı yeni pazarlara taşımak istiyoruz” diyor ve ekliyor: “Razer Kraken Mobile, müzik dinleyicileri ve oyuncular için mobil ortamlarda yüksek ses kalitesi ve kişiselleştirme seçenekleri sunuyor.”

Razer Kraken Mobile ile daha da güçlenen Kraken ailesi, dünyanın en iyi oyuncu kulaklığı olarak nitelendirilen Kraken PRO’nun yanısıra, Kraken 7.1 ve Kraken for Xbox One gibi özelleştirilmiş seçeneklere de sahip.

Razerzone.com üzerinden satışa sunulan Kraken Mobile bu ay içinde mağazalara da gelecek. Satış fiyatı Amerika için $89.99, Avrupa için €109.99.

Mobil kulaklıkların standartını yükseltecek olan Kraken Mobile hakkında daha fazla bilgi almak için: www.razerzone.com/gaming-audio/razer-kraken-mobile

 



Popüler Haberler


Predator Helios 16 PH16-71: Güçlü donanımı ve etkileyici ekranıyla oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor! Keşfet ve maceraya hazır ol!


Ario’ya adım atın ve heyecan verici bir maceraya hazır olun! Görsel şöleni, akıcı oynanışı ve etkileyici hikayesiyle sizi bekliyor!


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!