-->
Oyunlarda Yüksek Performans Arayanlara Özel HyperX Savage DDR4 Bellekler

Kingston Technology’nin iştiraki olan HyperX, DDR4 RAM ürün ailesine yeni eklenen HyperX Savage modellerini duyurdu. HyperX Savage DDR4 bellekler hız aşırtma tutkunları ve oyuncuların ihtiyacı olan yüksek performansı, düşük güç tüketimi ile birlikte sunuyor.  Oyun tutkunlarının performans ihtiyaçlarına yönelik ürünleri ile öne çıkan HyperX, DDR4 RAM ailesinin en yeni üyesi HyperX Savage DDR4 modellerini duyurdu. […]

16.09.2015 | ulasufuk

Kingston Technology’nin iştiraki olan HyperX, DDR4 RAM ürün ailesine yeni eklenen HyperX Savage modellerini duyurdu. HyperX Savage DDR4 bellekler hız aşırtma tutkunları ve oyuncuların ihtiyacı olan yüksek performansı, düşük güç tüketimi ile birlikte sunuyor. 

Oyun tutkunlarının performans ihtiyaçlarına yönelik ürünleri ile öne çıkan HyperX, DDR4 RAM ailesinin en yeni üyesi HyperX Savage DDR4 modellerini duyurdu. HyperX Savage DDR4 oyuncular ve hız aşırtma tutkunları için yüksek hız ve performans sunuyor.

3000MHz’e ulaşan hızlarda çalışan HyperX Savage DDR4 bellekler video işleme, 3D render ve oyunlar için çok yüksek performans sağlıyor. Intel Core i5 ve i7 işlemciler ile birlikte Z170 ve X99 yonga setleriyle uyumlu, XMP destekli bellek profilleri sayesinde kullanıcılar HyperX Savage RAM’ler ile BIOS üzerinde detaylı ayar yapmadan da hız aşırtma yapabiliyorlar.

64GB kapasiteye kadar modül ve kitlerde kullanıcılara sunulan HyperX Savage DDR4 bellekler 1,2V ile 1,35V arasında çalışarak DDR3 belleklere göre çok daha az güç harcayarak, daha stabil bir biçimde çalışabiliyorlar.

 



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.