-->
MSI, Yeni H170/B150 Skylake Tabanlı GAMING Anakartlarını Sundu

Her seviyede oyuna hükmetmek için mükemmel silahlar Anakart tasarımında dünya lideri MSI,  GAMING anakart ailesinin yeni üyeleri H170/B150 Enthusiast, Performance ve Arsenal GAMING anakartları ile ödül sahibi Intel 100 serisi GAMING anakart serisini tamamladı. Online savaş alanlarına hükmetmek için tasarlanmış, GAMING LAN, Audio Boost 3, USB 3.1 ve Turbo M.2 gibi birçok benzersiz oyun özelliği ile […]

16.09.2015 | ulasufuk

Her seviyede oyuna hükmetmek için mükemmel silahlar

msi-skylakemb-intro.jpg

Anakart tasarımında dünya lideri MSI,  GAMING anakart ailesinin yeni üyeleri H170/B150 Enthusiast, Performance ve Arsenal GAMING anakartları ile ödül sahibi Intel 100 serisi GAMING anakart serisini tamamladı. Online savaş alanlarına hükmetmek için tasarlanmış, GAMING LAN, Audio Boost 3, USB 3.1 ve Turbo M.2 gibi birçok benzersiz oyun özelliği ile donatılmış ve böylece hız, ses ve kararlılığı optimize edilmiş yeni H170A ve B150A GAMING M3 anakartlar zafere giden yolda size eşlik edecek. RGB LED denetimli B150A GAMING PRO anakart ve B150M NIGHT ELF, Performance GAMING serisine eklenerek pazara benzersiz bir yenilik katarken yalnızca oyunda değil, donanımları ile de göz dolduruyor. Arsenal GAMING serisine ise B150M MORTAR, B150M BAZOOKA ve B150M BAZOOKA D3 anakartları dahil edilerek MOBA oyunlarında size mükemmel bir şekilde hizmet etmeleri sağlandı.

 

msi-skylakemb-enthousiast.jpg

Enthusiast GAMING Anakartlarla tüm oyunlara hükmedin

Kendine has GAMING tasarımına sahip Yeni MSI Enthusiast GAMING serisi anakartlar, sınıfının en iyi oyun özellikleri ve en yeni teknolojilerle en iyi oyun deneyimi, sunmak üzere tasarlandı. H170 GAMING M3 ve B150 GAMING M3 anakartlar, Audio Boost 3 ve bant genişliği yönetimine sahip GAMING LAN özelliğinden Turbo M.2 ve Gaming Hotkey gibi yeteneklere kadar her türlü oyunda sizi üstün kılacak özelliklerle donatıldı.

msi-skylakemb-ddr4.jpg

DDR4 Boost

Bellek yongasının diğer bileşenlerden tam olarak izole edilmesi ile DDR4 Boost bellek sinyallerinin saf kalmasını sağlayarak maksimum performans ve kararlılık sunuyor.

Audio Boost 3 & Nahimic

Oyuncular için Stüdyo sınıfı ses çözümü, Nahimic Audio Enhancer ile geliyor. Çift OPA1652 amplifikatör ve metal EMI kalkanı ile nefes kesen bir ses kalitesi sunuyor.

msi-skylakemb-nahimic.jpg
msi-skylakemb-killer.jpg

Killer & LAN Protect ile MSI GAMING LAN

MSI Gaming LAN, oyun verilerine diğer uygulamalara göre öncelik tanıyan akıllı AES 2.0 tasarımına sahip Killer LAN E2400 ile donatıldı. LED aydılatmalı LAN konnektörü güvenliğiniz için 15KV akım korumasına sahip.

Military Class V bileşenler

Yüksek kaliteli bileşenlerde yeni standart! Yepyeni Titanyum endüktörü sağlam yapısı ile eskisinden çok daha yüksek ısılara dayanabiliyor. Daha iyi ısı dağılımı sayesinde daha yüksek kararlılık ve parça ömrü sunuyor.

msi-skylakemb-mc5.jpg

msi-skylakemb-performance.jpg

Performance GAMING Serisi ile oyunda stilinizi yansıtın

Hem oyun sırasında, hem de dış görünümü ile çarpıcı bir deneyim sunan MSI Z170 Performance GAMING serisi ile hava atmak için birçok nedeniniz olacak.Yeni H170A GAMING PRO, B150A GAMING PRO ve B150M NIGHT ELF anakartlar kendilerine özgü birer ürün. H170A ve B150A GAMING PRO anakartlarda Mystic Light ile renkleri değiştirebilir ve kendi tarzınızı yaratabilir, Audio Boost 3, GAMING LAN ve Multi GPU yetenekleri ile oyun alanından sizi galip çıkarakac en iyi performansı yakalayabilirsiniz.

Mystic Light ile gelen RGB LED ışıklarla PC’nize tarz katın

16.5 milyondan fazla renk ve nefes, yanıp sönme, dalga gibi birçok ön ayarla gelen Mystic Light, PC’nizi kendi zevkinize göre özelleştirme imkanı sunuyor. Kolay kullanımlı Mystic Light APP ile PC’niz yepyeni görünecek. 2048 farklı renk ve 7 LED modu sayesinde Mystic Light oyun sisteminizi kişiselleştirmeniz için sınırsız olanak tanıyor.

msi-skylakemb-mystic.jpg
msi-skylakemb-gaminglan.jpg

 Intel & LAN Protect ile MSI GAMING LAN

Performance GAMING anakartlarla gelen MSI GAMING LAN, Intel® Gigabit LAN ile güçlendirildi ve MSI GAMING LAN Manager oyun trafiğini diğer uygulamaların üzerinde tutarak oyunlara otomatik öncelik veriyor. LED aydılatmalı LAN konnektörü güvenliğiniz için 15KV akım korumasına sahip.

Gaming Hotkey

Gaming Hotkey, klavyenize daha fazla işlevsellik sağlıyor. İstediğiniz her tuşa makrolar atayarak sevdiğiniz oyunları çalıştırabilir, hızaşırtma profilleri yükleyebilir, ya da tek tuşla hızaşırtma gerçekleştirebilirsiniz. İhtimaller sınırsız!

msi-skylakemb-hotkey.jpg
msi-skylakemb-armor.jpg

Steel Armor

MSI GAMING anakartlar, Steel Armor ile güçlendirilmiş PCI-e konnektörüne sahiptir. Böylece çoklu GPU yapılandırmalarınızda en ağır ekran kartlarını bile rahatlıkla taşıyabilir.

msi-skylakemb-arsenal.jpg

Arsenal GAMING anakartlarla MOBA oyunlarına hükmedin

Arsenal GAMING anakartlar, GAMING LAN, Audio Boost, USB 3.1 arayüzünün yanı sıra tamamen izole edilmiş bellek devreleri ile bellek sinyalinin her zaman saf kalmasını sağlayan benzersiz DDR4 Boost teknolojisi ile gelir. TOMAHAWK, MORTAR, BAZOOKA ve GRENADE anakartların her biri kendi benzersiz tasarımına sahiptir. Arsenal GAMING anakartlar hem online, hem de offline oyunlarda sınırsız eğlence sunar. 

GAMING DNA

İçten dışa GAMING! Kırmızı ya da beyaz LED ambiyans ışıkları ile anakartınız heyecan verici bir görüntüyle savaşa hazır!

msi-skylakemb-dna.jpg
msi-skylakemb-audioboost.jpg

Audio Boost

İzole ses devresi ve yüksek kaliteli ses kapasitörleri sayesinde en iyi ses kalitesi! MSI AUDIO BOOST ile kulaklarınızı stüdyo sınıfı bir ses kalitesi ile ödüllendirin.

MSI GAMING LAN & LAN Protect

MSI GAMING LAN sayesinde son derece düşük gecikme ile oyuna hükmedin. MSI GAMING LAN Manager, oyun trafiğini diğer uygulamaların üzerinde tutarak otomatik öncelik veriyor.

msi-skylakemb-gaminglan2.jpg
msi-skylakemb-vgaarmor.jpg

Güçlendirilmiş VGA Armor

Üst sınıf ekran kartlarını korumak amacıyla PCI-e konnektörleri üzerinde VGA Armor bulunuyor. Bu PCI-E konnektörleri, devre kartı üzerinde çok daha fazla lehim noktasına sahip; böylece %35 daha dayanıklı.

msi-skylakemb-banner.jpg

MSI, 3 farklı seride gelen MSI Z170 GAMING anakartlarla oyun deneyimini yepyeni bir seviyeye taşıyor;

  • Enthusiast GAMING
  • Performance GAMING
  • Arsenal GAMING

Oyunu ister ara sıra, ister sıkça, ister profesyonel seviyede oynayın; sizin için bir MSI GAMING anakart mutlaka mevcut.

Tüm MSI Z170/H170/B150/H110 PRO serisi anakartlarımız buradan inceleyebilir veya  gaming.msi.com/z170 adresini ziyaret edebilirsiniz.

ATX mATX
Z170 H170 GAMING M3
H170A GAMING PRO
Z170M MORTAR
H170 B150 GAMING M3
B150A GAMING PRO
B150M NIGHT ELF
B150M MORTAR
B150M BAZOOKA
B150M BAZOOKA D3

 

 

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!