-->
Merakla Beklenen FIFA 2016 24 Eylül’den İtibaren Tüm Media Markt’larda

Media Markt, tüm mağazaları, online satış kanalı ve mobil uygulamasında, 200’e yakın oyun çeşidini ve son teknolojikonsollarını oyunseverler ile buluşturuyor. Ayrıca binlerce oyun severin merakla beklediği FIFA 2016, 24 Eylül itibarıyla tüm Media Markt’larda yerini alıyor. En yeni teknolojiyi tek çatı altında sunan Media Markt, ilk defa Türkçe menüye sahip FIFA 2016 satışlarına başlıyor. Oyun […]

21.09.2015 | ulasufuk

Media Markt, tüm mağazaları, online satış kanalı ve mobil uygulamasında, 200’e yakın oyun çeşidini ve son teknolojikonsollarını oyunseverler ile buluşturuyor. Ayrıca binlerce oyun severin merakla beklediği FIFA 2016, 24 Eylül itibarıyla tüm Media Markt’larda yerini alıyor.

En yeni teknolojiyi tek çatı altında sunan Media Markt, ilk defa Türkçe menüye sahip FIFA 2016 satışlarına başlıyor. Oyun dünyasının fenomenleri tarafından merakla beklenen, aynı zamanda PS4, Xbox ve PC’de oynanabilen FIFA 2016, eğlenceyi zirveye taşımayı hedefliyor.

FIFA 2016 başta olmak üzere, Media Markt’ın birbirinden farklı özellikteki oyun konsolları ve daha birçok oyunuyla macera dolu dakikalar yaşamak isteyenler; mağazaları, online satış kanalını veya mobil uygulamasını ziyaret edebilirler. Ayrıca tüketiciler, mağazalardaki özel PS4 ve Xbox One oyun alanlarında sınırsız eğlenebilir ve en yeni oyunları bu bölümde deneyimleyebilirler.

Media Markt’ın zengin ürün portfoyüne web sitesi üzerinden ulaşmak için http://www.mediamarkt.com.tr/ adresini, Media Markt uygulaması için iTunes



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!