-->
HyperX, Yeni Düşük Güç Tüketimli Fury DDR3L RAM’lerini ve Impact DDR4 SO-DIMM RAM’lerini Duyurdu

HyperX’ten Yeni DDR3L ve DDR4 RAM Seçenekleri! Kingston Technology’nin iştiraki olan HyperX, RAM ailesine eklenen 2 yeni modeli duyurdu. Düşük güç tüketimiyle öne çıkan HyperX Fury DDR3L RAM ve dizüstü ile mini PC’ler için geliştirilen HyperX Impact DDR4 SO-DIMM RAM ailesi tanıtıldı. Oyun ve performans tutkunları için geliştirdiği ürünlerle dikkat çeken HyperX, giriş seviyesi oyuncuları […]

04.09.2015 | ulasufuk

HyperX’ten Yeni DDR3L ve DDR4 RAM Seçenekleri!
Kingston Technology’nin iştiraki olan HyperX, RAM ailesine eklenen 2 yeni modeli duyurdu. Düşük güç tüketimiyle öne çıkan HyperX Fury DDR3L RAM ve dizüstü ile mini PC’ler için geliştirilen HyperX Impact DDR4 SO-DIMM RAM ailesi tanıtıldı.

Oyun ve performans tutkunları için geliştirdiği ürünlerle dikkat çeken HyperX, giriş seviyesi oyuncuları ve donanım meraklılarını hedef aldığı iki yeni RAM ailesini duyurdu. 1.35V’ta çalışarak, daha az enerji harcadığı gibi yüksek ısı sorunu da yaşamayan HyperX Fury DDR3L ve yeni nesil notebooklar için DDR4 deneyimi sunan HyperX Impact DDR4 SO-DIMM RAM’ler tanıtıldı.

1600 MHz ve 1866 MHz frekans değerlerine sahip 2 modeli bulunan HyperX Fury DDR3L RAM’ler, 8 GB ve 16 GB’lık çift kanallı kit’ler halinde satışa sunulacak. 4 GB ve 8 GB’lık modüllerden oluşan siyah, asimetrik soğutucu tasarımına sahip HyperX Fury DDR3L, 6. Nesil Intel Core işlemci ailesi (Skylake-S) ve 100 Series Chipset’e uyumlu olarak geliştirildi.

2133 MHz ve 2666 MHz frekans değerlerine sahip 2 modelle satışa sunulacak olan HyperX Impact DDR4 RAM’ler, notebook ve mini PC gibi küçük formlu cihazlarda yüksek performans elde etmek için geliştirildi. 4 GB ve 8 GB’lık modüller olarak geliştirilen Impact DDR4 RAM’ler, 8 GB ve 16 GB’lık çift kanallı kit’ler halinde raflarda yer bulacak.

HyperX’e Ulaşabileceğiniz Adresler:

YouTube: http://www.youtube.com/kingstonhyperx / https://www.youtube.com/user/KingstonHyperXTR

Facebook: http://www.facebook.com/hyperxcommunity / https://www.facebook.com/HyperxTurkiye

Twitter: http://twitter.com/hyperx

LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/164609?trk=tyah

Google+: https://plus.google.com/u/0/+kingston/posts



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.