-->
Hounds The Last Hope’tan Yeni Fırsat Silahını Üret, Geliştirmeyi Kap

Hounds: The Last Hope’da 17 Eylül Perşembe günü saat 10:00’a kadar üretilen tüm Tier 3 silahlara karşılık +1 Geliştirme hediye ediliyor. Açık betası ilk kez 17 Nisan’da oyunseverlerle buluşan ve yeni yaması geçtiğimiz hafta oyunseverlerle buluşan Hounds: The Last Hope geliştirdiği yeni fırsatlarla kullanıcılarına daha fazla deneyim ve heyecan sunmaya hız kesmeden devam ediyor. Yüksek […]

15.09.2015 | ulasufuk

Hounds: The Last Hope’da 17 Eylül Perşembe günü saat 10:00’a kadar üretilen tüm Tier 3 silahlara karşılık +1 Geliştirme hediye ediliyor.

Açık betası ilk kez 17 Nisan’da oyunseverlerle buluşan ve yeni yaması geçtiğimiz hafta oyunseverlerle buluşan Hounds: The Last Hope geliştirdiği yeni fırsatlarla kullanıcılarına daha fazla deneyim ve heyecan sunmaya hız kesmeden devam ediyor.

Yüksek oyun grafikleri ile MMOTPS ve RPS oyun deneyimini ücretsiz olarak bir arada sunan Hounds: The Last Hope, Co-op veya Standart olarak, 17 Eylül Perşembe günü saat 10:00’a kadar üretilen tüm Tier 3 silahlara +1 Geliştirme hediye ediyor. Tüm kullanıcılara açık olan bu deneyim, belirtilen tarihlerde üretilen tüm silahlara +1 geliştirme kazandırmasının yanı sıra, birden fazla Tier 3 silah üreten tüm oyuncular her bir silah için +1 geliştirme de elde edebiliyor. Geliştirmelerin 30 Eylül 2015 tarihine kadar geçerli olduğunu duyuran Hounds: The Last Hope’ta üretilen tüm silahlar oyuncular tarafından geliştirildiği kullanıcıları benzersiz bir deneyim bekliyor.

Kurtarıcı ve Yargıç Serisinin yeni silah setlerini çok özel şans kutuları ile geçtiğimiz günlerde mağazalarda buluşturan Hounds: The Last Hope, bu serilerin sadece efsanevi olmaları ile değil, özel seçenekleri ile de oyun tutkunlarını cezbediyor. Sadece bu iki seriye özel olarak, Savunma ve Yaşam Puanı temalı Özel Seçenekler, Efsanevi Tier 3 ve Tier 2 silahlara sahip olanları bekliyor. Diğer seçeneklere ek olarak fazladan gelen bu Özel Seçenekler, oyunseverlere sıra dışı oynama stilleri ile ezber bozduracak.

Sayılarla Hounds: The Last Hope

Dünya genelinde yüzbinlerce kişi tarafından ilgiyle oynanan MMOTPS ve RPS oyunu Hounds: The Last Hope, toplam 300 bin kullanıcıya sahip. Dünya genelinde 80 farklı ülkede oyunseverlerin beğenisini toplayarak oynanan oyunda şimdiye kadar 340 bin karakter oluşturuldu. Her oyuncunun günde ortalama 3 saat süreyle oynadığı ve açılışından bu yana 1 milyon görevin tamamlandığı oyunda toplamda 10 bin klan bulunuyor. Şimdiye kadar 644 milyon Wickbroke’un öldürüldüğü oyunda oyuncular 666 bin PVP maçında karşı karşıya gelirken toplamda 27 milyon dakika operasyon yürütüldü.



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.