-->
GeForce GTX 980Ti SEA HAWK İle MSI ve Corsair, Ekran Kartı Soğutma Sistemini Baştan Tasarladı

Hava ve Su Soğutmada En İyisi   Oyun ve hızaşırtma donanımlarında dünya lideri MSI, Tokyo Game Show 2015’te yaptığı açıklama ile Corsair ile yaptığı eşsiz bir işbirliğinin ürününü duyurdu. MSI’ın ekran kartlarındaki uzmanlığı ve Corsair kapalı devre su soğutma çözümünün bir araya gelmesi ile GeForce GTX 980Ti SEA HAWK ortaya çıktı. Efsanevi MSI Hawk ekran kartı […]

29.09.2015 | ulasufuk

Hava ve Su Soğutmada En İyisi

 

msi-r9-nano-4g-photo4.jpgOyun ve hızaşırtma donanımlarında dünya lideri MSI, Tokyo Game Show 2015’te yaptığı açıklama ile Corsair ile yaptığı eşsiz bir işbirliğinin ürününü duyurdu. MSI’ın ekran kartlarındaki uzmanlığı ve Corsair kapalı devre su soğutma çözümünün bir araya gelmesi ile GeForce GTX 980Ti SEA HAWK ortaya çıktı. Efsanevi MSI Hawk ekran kartı ailesinin bu son üyesi, çok düşük sıcaklıklarda şaşırtıcı bir oyun performansı ve düşük gürültü özelliklerini bir arada sunuyor.

Wide cover image

TÜM BİLEŞENLER İÇİN EN İYİ SOĞUTMA PERFORMANSI

MSI GTX 980Ti SEA HAWK, popüler Corsair H55 kapalı devre su soğutma çözümünü kullanıyor. Mikro kanatlı bakır taban, ısıyı verimli bir şekilde yüksek hızlı devridaim pompasına ulaştırıyor. Ufak profilli, kurulumu kolay aluminyum radyatör, GPU sıcaklığına bağlı olarak hızını değiştirebilen süper sessiz 120mm fana sahip. Ancak en iyi performans için bellek ve VRM modüllerinin de üstün bir soğutmaya sahip olması gerekli. Bunun için GTX 980Ti SEA HAWK, bilyeli rulmana sahip radyal fanı ve özel davlumbaz tasarımı ile tüm bileşenlerde mümkün olabilecek en iyi soğutma performansının gerçekleşmesini sağlıyor. 

msi-seahawk-base3.jpg msi-seahawk-fan3.jpg msi-seahawk-radiator3.jpg

Micro-Fin Bakır Taban

Sessiz 120mm Fan

Aluminyum ısı dağıtıcı

Gelişmiş termal tasarımı ve yüksek kaliteye sahip bileşenleri ile bu ekran kartı, standart GeForce 980Ti modellerine göre çok daha yüksek çalışabiliyor. Grafik çekirdeği, GPU Boost 2.0 teknolojisi sayesinde 1291 MHz hızına erişebiliyor. Bu ekran kartı ayrıca 7096MHz hızındaki 6GB GDDR5 belleği ve NVIDIA G-Sync teknolojisi ile birden fazla yüksek çözünürlüklü ekranı surround masaüstü oramında bir arada kullanırken akıcı bir oyun deneyimini garanti ediyor.

GÜÇLÜ YAZILIM

msi-seahawk-afterburner3.jpgGüçlü bir ekran kartının güçlü bir yazılıma ihtiyacı vardır. GTX 980Ti SEA HAWK kutudan çıktığı halde bile ciddi saat frekanslarına ulaşabiliyor olsa da MSI Afterburner hızaşırtma aracı ile kullanıcılar çok daha iyisine sahip olabiliyor.  Triple Overvoltage, özel profiller ve gerçek zamanlı donanım izleme özellikleri ile sınırlarınızı genişletebilirsiniz. Afterburner ayrıca oyun içi FPS sayacına sahip ve dış görünümü  indireceğiniz skin dosyaları ile özelleştirilebiliyor. Android ve iOS ortamlarında kullanabileceğiniz mobil uygulaması ile tüm süreci mobil cihazınızdan izleyerek oyundan kopmak zorunda kalmayacaksınız.

msi-seahawk-boxshot.jpg
GTX 980Ti SEA HAWK
GPU NVIDIA GeForce GTX 980 Ti
İşlemci sayısı 2816
Boost/Base saat frekansları 1291 / 1190 MHz
Bellek frekansı 7096 MHz
Memory Boyutu / Tipi 6GB GDDR5
Bellek veriyolu 384-bit
Boyutlar Kart: 270*111*40 mm
Soğutucu: 151*118*52 mm
Ağırlık 1286 g


Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!