-->
FIFA 2016, 24 Eylül’den İtibaren Media Markt’ta

Media Markt, tüm mağazaları, online satış kanalı ve mobil uygulamasında, 200’e yakın oyun çeşidini ve son teknolojikonsollarını oyunseverler ile buluşturuyor. Ayrıca binlerce oyun severin merakla beklediği FIFA 2016, 24 Eylül itibarıyla tüm Media Markt’larda yerini alıyor. En yeni teknolojiyi tek çatı altında sunan Media Markt, ilk defa Türkçe menüye sahip FIFA 2016 satışlarına başlıyor. Oyun […]

16.09.2015 | ulasufuk

Media Markt, tüm mağazaları, online satış kanalı ve mobil uygulamasında, 200’e yakın oyun çeşidini ve son teknolojikonsollarını oyunseverler ile buluşturuyor. Ayrıca binlerce oyun severin merakla beklediği FIFA 2016, 24 Eylül itibarıyla tüm Media Markt’larda yerini alıyor.

En yeni teknolojiyi tek çatı altında sunan Media Markt, ilk defa Türkçe menüye sahip FIFA 2016 satışlarına başlıyor. Oyun dünyasının fenomenleri tarafından merakla beklenen aynı zamanda PS4, Xbox ve PC’de oynanabilen FIFA 2016, eğlenceyi zirveye taşımayı hedefliyor.

Media Markt’ın birbirinden farklı özellikteki oyun konsolları ve FIFA 2016 başta olmak üzere pek çok oyunlarıyla macera dolu dakikalar yaşamak isteyenler; mağazaları, online satış kanalını veya mobil uygulamasını ziyaret edebilirler. Ayrıca tüketiciler mağazalardaki özel PS4 ve Xbox One oyun alanlarında sınırsız eğlenebilir ve en yeni oyunları bu bölümde deneyimleyebilirler.

Media Markt’ın zengin ürün portfoyüne web sitesi üzerinden ulaşmak için http://www.mediamarkt.com.tr/ adresini, Media Markt uygulaması için Google Play ve iTunes adreslerini kullanabilirsiniz.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!