-->
Fallout 4 | Sizi S.P.E.C.I.A.L. Yapan Ne | Bölüm 3: DAYANIKLILIK

Sizi S.P.E.C.I.A.L. yapan yedi belirleyici özellik hakkındaki eğitim serimiz yardımıyla sizi topyekûn atomik yok oluş olasılığına karşı hazırlamak için zamanla yarışıyoruz. Bugünkü bölümüzde radyasyonun zararlı etkilerine ve Wasteland’deki diğer tehlikelere karşı nasıl direnç göstereceğinizi daha iyi anlamanız için Dayanıklılık özelliğine yoğunlaştık. Aşağıdaki YouTube linki sayesinde bu videoyu paylaşarak başkalarının da hayatta kalmasına yardımcı olabilirsiniz. Vault-Tec’ten […]

28.09.2015 | ulasufuk

Sizi S.P.E.C.I.A.L. yapan yedi belirleyici özellik hakkındaki eğitim serimiz yardımıyla sizi topyekûn atomik yok oluş olasılığına karşı hazırlamak için zamanla yarışıyoruz.

Bugünkü bölümüzde radyasyonun zararlı etkilerine ve Wasteland’deki diğer tehlikelere karşı nasıl direnç göstereceğinizi daha iyi anlamanız için Dayanıklılık özelliğine yoğunlaştık. Aşağıdaki YouTube linki sayesinde bu videoyu paylaşarak başkalarının da hayatta kalmasına yardımcı olabilirsiniz.

Vault-Tec’ten daha fazla hayatta kalma ipucu almak için gelecek haftayı bekleyin; ünlü Karizma özelliği sayesinde tekinsiz karakterlerin yarattığı tehlikelerden nasıl uzaklaşacağınızı ve Wasteland’de yaşayanların güvenini nasıl kazanacağınızı öğrenmenize yardımcı olacağız.

Unutmayın, yüce ulusumuzu yeniden kurma görevi size düşüyor; yukarıdaki yaşama adapte olabilmek ve hayatta kalabilmek için bu bilgileri iyi çalışmalısınız.

Tüm dünyada 10 Kasım 2015’te Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkacak olan Fallout 4 her saniye hayatta kalma mücadelesi vereceğiniz ve tüm kararların sizin elinizde olduğu, yeni nesil açık dünya oyunudur.

Oyun hakkında daha fazla bilgi için www.Fallout4.com adresini ziyaret edin.

Eğer sorunuz olursa bize ulaşabilirsiniz.

Sevgiyle kalın,

Vault-Tec’teki Dostlarınız



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!