-->
Efsane Razer Diamondback Geri Döndü

Oyun ekipmanlarında dünya lideri olan Razer, Berlin’de devam eden IFA 2015 fuarında bir efsanenin dönüşünü müjdeledi: Razer Diamondback. Oyuncular arasında oldukça popüler olan bu ikonik oyun faresinin daha da geliştirilmiş modeli, güncellenen ergonomik özelliklerinin yanısıra dünyanın en hassas sensörü ve Chroma LED lighting eklenerek oyuncularla buluşacak. Yüksek performans gerektiren oyunlar için 2004’den bu yana standart […]

07.09.2015 | ulasufuk

Oyun ekipmanlarında dünya lideri olan Razer, Berlin’de devam eden IFA 2015 fuarında bir efsanenin dönüşünü müjdeledi: Razer Diamondback. Oyuncular arasında oldukça popüler olan bu ikonik oyun faresinin daha da geliştirilmiş modeli, güncellenen ergonomik özelliklerinin yanısıra dünyanın en hassas sensörü ve Chroma LED lighting eklenerek oyuncularla buluşacak.

Yüksek performans gerektiren oyunlar için 2004’den bu yana standart olan Razer Diamondback, dünyanın bir oyun faresine entegre edilmiş ilk optikal sensörüne ve zamanının en iyi esporcuları tarafından geliştirilmiş bir forma ve fonksiyonel özelliklere sahip. Diamondback’i profesyonel oyuncular için vazgeçilmez kılan pek çok özelliğinin arasında hafif oluşu, duyarlılılığı, ergonomik şekli ve hassasiyet ayarlarının kolay yapılması var. Bu popüler oyun faresi şimdiye kadar dünya çapında pek çok ödül kazandı ve tüm zamanların en çok satan oyun fareleri listesinde zirveyi korudu.

Yeni Razer Diamondback bir önceki versiyonun tasarım ruhuna sadık kalıyor, ancak oyuncuların sensör teknolojisindeki en son yeniliklerden yararlanabilmesi için, Diamondback adına yaraşır şekilde, dünyanın en hassas sensörünü taşıyor.

Razer CEO’su Min-Liang Tan yeni Diamondback hakkında şunları söylüyor: “Razer her zaman için dünyanın en iddialı oyuncuları için ekipman üretti ve Diamondback espor oyuncularından rekabetin en üst seviyelerini domine etmeleri için alınan öneriler doğrultusunda tasarlanan ilk farelerden biriydi. Benzeri olmayan Diamondback tasarımını aldık ve bu ikonik oyun faresini günümüzün en iyi teknolojileriyle donattık. Böylece hem yeni hem kıdemli Razer fanlarını oyunlardaki rekabetin tepesinde tutacak, onları heyecanlandıracak ve Diamondback ismine yaraşacak bir fare yarattık.”

Yeni Diamondback tıpkı eski modeli gibi, slim bir tasarıma sahip. Hem sol hem sağ el ile kusursuz biçimde kullanılabilir. Yandaki tuşlar her iki elin de kolayca ulaşabileceği şekilde yerleştirildi. Uzun süreli kullanım için her türlü konforu sağlamak için tasarlandı.  Sensör teknolojisindeki şimdilik son zirve olan 16,000 DPI ile donandı. Razer’ın Synapse programı sayesinde oyuncular kendi Diamondback’lerini bir seferde 1 DPI şeklinde özelleştirebilecekler.

Razer’ın özelleştirilebilir Chroma aydınlatması, 16.8 milyon renk seçeneğiyle Diamondback’de de hazır olacak. Diamondback tüm Chromalı Razer ekipmanlarıyla senkronize olabilecek.

Synapse’ın tüm özelliklerinden faydalanmak için, tüm makrolar, fonksiyonlar ve kısayollar Diamondback’teki her tuşa ayarlanabilecek ve başka PC’lerde acil kullanım gerektiren durumlar için buluta kaydedilebilecek.

RazerStore’da ön siparişe açılan Diamondback’in dünya genelinde anlaşmalı mağazalara gelişi ise Ekim ayında olacak. Öngörülen satış fiyatı Amerika’da $89.99, Avrupa’da ise €99.99. http://www.razerzone.com/gaming-mice/razer-diamondback adresinde yeni Diamondback’le ilgili her şeyi bulabilirsiniz.

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!