-->
Deus Ex: Mankind Divided’ın Çıkış Tarihi Açıklandı

Square Enix ve Eidos Montreal, Deus Ex: Mankind Divided’ın çıkış tarihini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre oyun, PlayStation 4, Xbox One ve PC için 23 Şubat’ta dünya çapında çıkış yapacak. Oyunun çıkışı öncesinde düzenlenecek ön sipariş kampanyasında alınan ön siparişlerin miktarına göre yeni ön sipariş bonusları eklenecek. Deus Ex: Mankind Divided’ın bir de koleksiyoncu sürümünün olacağı belirtilirken, bu sürümde ise ön sipariş ekstralarının yanı sıra, […]

01.09.2015 | ulasufuk

Square Enix ve Eidos Montreal, Deus Ex: Mankind Divided’ın çıkış tarihini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre oyun, PlayStation 4, Xbox One ve PC için 23 Şubat’ta dünya çapında çıkış yapacak.

Oyunun çıkışı öncesinde düzenlenecek ön sipariş kampanyasında alınan ön siparişlerin miktarına göre yeni ön sipariş bonusları eklenecek. Deus Ex: Mankind Divided’ın bir de koleksiyoncu sürümünün olacağı belirtilirken, bu sürümde ise ön sipariş ekstralarının yanı sıra, çelik oyun kutusu, 9 inçlik Adam Jensen figürü, 48 sayfalık Titan sanat kitabı yer alacak.

DEMD_08-31-15_002-600x367

 



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!