-->
Bigpoint, Shards of War’u Basına Tanıttı!

2 Eylül akşamı Ritz-Carlton İstanbul’da düzenlenen yemekli toplantıda şirket CEO’su Khaled Helioui de yer aldı Bigpoint, yeni nesil askeri MOBA oyunu Shards of War’u, 2 Eylül Çarşamba akşamı Ritz-Carlton İstanbul’da düzenlediği kokteyl ve yemekle basına tanıttı. Medyanın büyük ilgi gösterdiği etkinliğe şirket CEO’su Khaled Helioui, Shards of War oyununun yapımcılarından Nina Müller ve Bigpoint Ülke […]

04.09.2015 | ulasufuk

2 Eylül akşamı Ritz-Carlton İstanbul’da düzenlenen yemekli toplantıda şirket CEO’su Khaled Helioui de yer aldı

Bigpoint, yeni nesil askeri MOBA oyunu Shards of War’u, 2 Eylül Çarşamba akşamı Ritz-Carlton İstanbul’da düzenlediği kokteyl ve yemekle basına tanıttı. Medyanın büyük ilgi gösterdiği etkinliğe şirket CEO’su Khaled Helioui, Shards of War oyununun yapımcılarından Nina Müller ve Bigpoint Ülke Müdürü Bülent Demirkaya da hazır bulundu.

İstanbul Boğazı’nın eşsiz manzarası eşliğinde Ritz-Carlton İstanbul’un terasında düzenlenen kokteyl ile başlayan gecede Shards of War Ürün Müdürü Evrim Evran, açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

Evran’ın konuşmasını takiben sahneye Bigpoint Ülke Müdürü Bülent Demirkaya adım attı. Demirkaya, sunumunda ülkemizde online oyunların ve oyun sektörünün durumuna kısa bir bakış attıktan sonra, Türkiye’deki oyuncu potansiyeli ile ilgili bilgiler verdi. Bu organizasyonun Bigpoint Türkiye Ofisi olarak gerçekleştirdikleri ilk oyun lansmanı olduğunu belirten Bülent Demirkaya, son olarak Bigpoint Türkiye’nin müşteri ilişkilerine olan yaklaşımından ve lokal müşteri hizmetlerinin içeriğinden bahsetti.

Demirkaya’nın ardından sözü Shards of War’un yapımcılarından Nina Müller devraldı. Müller, oyunun kısa bir tanıtımını yaptıktan sonra oyunla ilgili teknik detaylardan söz etti. Shards of War’un askeri bir MOBA olması ve WASD kontrol sistemi ile türü sevenlerin aşina oldukları mouse kontrollerinden farklı bir oyun dinamiği sunmasına dikkat çeken Müller, oyun client’ının az yer kaplamasının (600 MB) ve oyunda ilerlemek için para harcanması gerekli bir modelin (pay-to-win) olmayışının altını çizdi.

Nina Müller, konuşmasından sonra sahneyi Bigpoint CEO’su Khaled Helioui’ye devretti. Şubat 2013’ten bu yana Bigpoint CEO’su olarak şirketin tüm stratejik gelişimini ve operasyonel işlerini yöneten Helioui, basın mensuplarına şirket ile ilgili kapsamlı bilgiler sundu. Genç yaşına rağmen Bigpoint’te önemli başarılara imza atmış CEO, firmanın ödül kazanmış oyunları ve Türkiye pazarından söz ettikten sonra, konuşmasını sektörel bazda gelişmelere yer vererek bitirdi.

Bigpoint yetkililerinin sunumlarının ardından basın röportajlarına geçildi ve gece, akşam yemeği ile samimi sohbetler eşliğinde son buldu.

Avrupa’nın en büyük oyun geliştiricisi ve yayıncısı olma konumundaki Bigpoint, Türkiye pazarındaki iddiasını ortaya koyduğu bu şık organizasyon ile gelecekte adından sıkça söz ettireceğinin sinyallerini vermiş oldu.



Popüler Haberler


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.


Rockstar Games tarafından geliştirilen ve büyük bir merakla beklenen Grand Theft Auto VI’nın resmi fragmanı Aralık 2023’te yayınlandı.