-->
BigArena ile Herkes Kazanacak!

Geçtiğimiz günlerde internette sıkça karşımıza çıkan Dünya Şampiyonası ve Türkiye turnuvaları ile Türkiye oyun pazarına yeni bir soluk getiren BigKazan, şimdi de BigArena sistemi ile kullanıcılara hep kazanacakları bir platform sunuyor. Bu sistem, nakit ile elde edilemeyen ve herhangi bir nakit değeri bulunmayan BPuan kullanılarak, oyuncuların canlı olarak oynanmakta olan turnuva ya da özel karşılaşmalar […]

10.09.2015 | ulasufuk

Geçtiğimiz günlerde internette sıkça karşımıza çıkan Dünya Şampiyonası ve Türkiye turnuvaları ile Türkiye oyun pazarına yeni bir soluk getiren BigKazan, şimdi de BigArena sistemi ile kullanıcılara hep kazanacakları bir platform sunuyor. Bu sistem, nakit ile elde edilemeyen ve herhangi bir nakit değeri bulunmayan BPuan kullanılarak, oyuncuların canlı olarak oynanmakta olan turnuva ya da özel karşılaşmalar üzerine bahis oynadıkları bir sistemdir. Kullanıcılar sisteme girilmiş olan turnuva ve özel karşılaşmaların favorisi gördüklerine BigKazan platformundan ya da anlaşmalı oyunlardaki görevleri tamamladıkça kazandıkları BPuan’larını yatırabilecek, maçın galibine göre de BPuan’larını katlayabilecekler.

Sistem arena.BigKazan.com adresinden erişime açık ve WSVG turnuvasına daha önce kayıt olmuş tüm kullanıcılar, giriş yapabilir, turnuva maçlarına puan yatırabilirler. Eğer üyeliğiniz yoksa da BigKazan’a üye olarak hemen anında 100 BPuan kazanabilir ve kazandığınız puanlarla şansınızı hemen deneyebilirsiniz.

BPuan Nedir?

BPuan, BigKazan sistemine üye kullanıcıların kendilerine verilen görevleri yerine getirerek elde edebildikleri nakit bir karşılığı olmayan ve yine nakit ile elde edilemeyen puan birimidir.

BKredit Nedir?

BKredit, BigKazan’ın anlaşmalı olduğu tüm oyun yayıncılarının yayınlamakta olduğu oyunlar için kullanılabilinen oyun içi nakit para birimidir. Yani BigKazan üzerinden tek seferde yüklediğinizi BKredit’leri G2A.com, WSVG, Wargaming, Crytek, Oasis Games, Aeria Games oyun yayıncılarının hepsinde kullanabilirsiniz.

BigKazan Nedir?

2015 Mayıs ayında kurulan BigKazan, Türkiye Video oyun pazarına giriş yapmak isteyen ya da daha önce girmiş olan yabancı oyun firmalarına, kullanıcı kazanımı, etkileşim ve monitizasyon adımlarını içeren %100 pazarlama desteği vermektedir. G2A.com, WSVG, Wargaming, Crytek, Oasis Games, Aeria Games gibi dünyanın popüler oyun yapımcı ve yayıncılarıyla anlaşma sağlamış olan BigKazan, aynı zamanda Türkiye’de Turkcell, Digitürk, StarTV, Doğuş Yayın Grubu, Hürriyet.com.tr ve benzeri yerel markalarla iş ortaklıkları yaparak; yurtdışı firmalarına, oyuncularına ve üyelerine farklı faydalar sağlayacak “oyunlaştırma” kurgusuna dayalı BigKazan platformunu da sunuyor.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!