-->
Acer, NVIDIA G-SYNC Özelliklerine Sahip İki Yeni Predator Oyun Monitörü Serisini Tanıttı

Predator Z35 oyun monitörü sarmal ve içine alan bir oyun deneyimi için 35 inç 21:9 UltraWide Full HD (2560×1080) panel ve 2000R eğim derecesine sahiptir Predator XB1 Serisi oyun monitörleri, her biri oyunculara mükemmel piksel kalitesinde imajlar ve düzgün görsellerle rekabet üstünlüğü sağlayan 27 inç ve 28 inç modeller olarak temin edilebilir Bugün Acer NVIDIA® […]

08.09.2015 | ulasufuk

  • Predator Z35 oyun monitörü sarmal ve içine alan bir oyun deneyimi için 35 inç 21:9 UltraWide Full HD (2560×1080) panel ve 2000R eğim derecesine sahiptir
  • Predator XB1 Serisi oyun monitörleri, her biri oyunculara mükemmel piksel kalitesinde imajlar ve düzgün görsellerle rekabet üstünlüğü sağlayan 27 inç ve 28 inç modeller olarak temin edilebilir

Bugün Acer NVIDIA® G-SYNC™ özelliğine sahip Predator oyun monitörlerine eğimli Predator Z serisi ve düz panelli Predator XB1 Serisi olmak üzere iki yeni ürün serisi daha eklediğini duyurdu. Her iki seri de, oyuncuların dünya çapında büyük beğenisini kazanan Acer’ın sektör lideri ekran teknolojileriyle üretilmiştir.

UltraWide Oyun Deneyimi: Predator Z35 Monitör

Predator Z35 Acer’ın NVIDIA® G-SYNC™ Predator Z Serisi eğimli oyun monitörlerinin ilk 35 inç ürünüdür. 35 inç 21:9 UltraWide Full HD (2560×1080) paneli sarmal ve içine alan bir oyun deneyimi için 2000R eğim derecesine sahiptir. Predator Z35 oyun monitörü, hızlı oynanan oyunlarda keskin kenarlar sunarak hareket bulanıklığını azaltan NVIDIA® ULMB™ (Ultra Düşük Hareket Bulanıklığı) teknolojisine sahiptir ve ultra hızlı 200Hz yenileme oranına hız aşırtma desteği verir. Böylece düşmanları onları bulmadan oyuncular düşmanlarını bulur ya da yarış pistindeki virajları kristal netliğinde görebilirler! Predator Z35 Monitör aynı zamanda DTS® Sound, 9Wx2 hoparlörler ve Acer TrueHarmony teknolojisi ile güçlü bir ses sistemine sahiptir.

Rekabet Üstünlüğü İçin Mükemmel Pikseller: Predator XB1 Monitör

Predator XB1 Serisi oyun monitörleri, oyunculara mükemmel piksel kalitesinde imajlar ve düzgün görsellerle rekabet üstünlüğü sağlayan en son NVIDIA® G-SYNC™ teknolojisine sahiptir. 27 inç modellerin (XB271HK / XB271HU) hepsi de ZeroFrame kenardan kenara tasarım ve sRGB renk gamının %100’ünü destekleyen 4K UHD (3840 x 2160) veya WQHD (2560 x 1440) IPS panelleri içerirken, XB271HU 144 Hz yenileme hızıyla NVIDIA® ULMB™ destekler. 28 inç model (XB281HK) hızlı 1ms GTG (Griden Griye) yanıtlama süresine sahip 4K UHD paneliyle, hızlı aksiyonlar veya hareketli geçişler gölgelenme olmadan sunulur.

GameView ile Oyun İçinde Avantaj

Yeni Predator oyun monitörleri, oyuncuların farklı oyun türleri için Dark Boost, Overclock ve nişan noktası yardımı gibi uyarlanabilir ekran profilleri ve ince ayarlar arasında hızlı geçiş yapabilmelerine izin veren GameView teknolojisine sahiptir. Bu da oyun içerisindeyken, özellikle her saniyenin değerli olduğu anlarda, menüler arasında dolaşmaya gerek kalmadan hızlı ekran ayarının yapılabilmesini sağlar.

Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik

Predator Z35 oyun monitörü EMEA’da Kasım ayından itibaren 1,099€ başlangıç fiyatıyla temin edilebilecektir.

Predator XB1 Serisi oyun monitörü EMEA’da Ekim ayından itibaren 699€ başlangıç fiyatıyla temin edilebilecektir.

Kesin özellikler, fiyatlar ve temin edilebilirlik bölgelere göre değişir. Belirli pazarlardaki temin edilebilirlik, ürün özellikleri ve fiyatlar hakkında daha fazla bilgi için, lütfen www.acer.com aracılığıyla size en yakın Acer ofisi veya satış noktası ile iletişime geçiniz.

Yeni ürünler bugün firmanın en son cihazlarını ve tatil sezonu için oyunculara ve tüketicilere yönelik çözümlerini duyurduğu Almanya’daki IFA Berlin next@acer basın toplantısında tanıtıldı. Messe Berlin’deki IFA 2015 Acer standını (Salon 12/101) ziyaret edebilir veya acer.com/nextatacer adresinde yeni ürün serileri hakkında bilgi edinebilirsiniz.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!