-->
ACER, IFA’da Ses Getirecek Yepyeni Ürünlerini Tanıtıyor

*Acer’ın oyuncular için tasarladığı Predator oyun serisi, bilgisayar oyunlarının hızını ve heyecanını yakalamak için üstün performans ve çarpıcı kırmızı aydınlatmalar, geometrik hatlar ve benzersiz termal ara detaylara sahip. Dizüstü bilgisayar, masaüstü bilgisayar, tablet ve monitörden oluşan bu seri, oyunculara yepyeni bir deneyim yaşatacak! *Windows 10 sistemli iki yeni masaüstü bilgisayarı: Şık tasarımıyla 23.8-inç hepsi bir […]

04.09.2015 | ulasufuk

*Acer’ın oyuncular için tasarladığı Predator oyun serisi, bilgisayar oyunlarının hızını ve heyecanını yakalamak için üstün performans ve çarpıcı kırmızı aydınlatmalar, geometrik hatlar ve benzersiz termal ara detaylara sahip. Dizüstü bilgisayar, masaüstü bilgisayar, tablet ve monitörden oluşan bu seri, oyunculara yepyeni bir deneyim yaşatacak!

*Windows 10 sistemli iki yeni masaüstü bilgisayarı: Şık tasarımıyla 23.8-inç hepsi bir arada (AIO) Aspire U5 Serisi ve kolay uyarlama için modüler tasarımlı masaüstü bilgisayar Revo Build Serisi.

*Çeşitli kullanıcı modları arasında geçişler sunan, daha hızlı, daha verimli ve daha çok yönlü bir kullanıcı deneyimine imkan veren gelişmiş teknolojilerle donatılmış yeni Aspire R 13 dönüştürülebilir dizüstü bilgisayar.

* Daha hızlı, daha verimli ve daha esnek bir kullanıcı deneyimi sunan dönüştürülebilir Chromebook Acer Chromebook R 11

* Yenilenen güçlü ve yüksek performanslı, 6. nesil Intel® Core™ işlemciler barındıran Aspire V Nitro Serisi ve Aspire V 13 dizüstü bilgisayarlar.

* Yükseltilmiş ön kameraları, geniş açılı lensleri ve geliştirilmiş ses sistemiyle dördü Android 5.1 ve ikisi Windows 10 ile çalışan altı yeni Liquid akıllı telefon.

Acer’ın yeni ürünleri IFA Fuarı’nda Hall 12’de 101 numaralı stantta sergilenecektir.

Acer, Predator Oyun Serisi İle Oyuncuların Yeni Dünyaları Fethetmelerini Sağlıyor!

Dinamik Predator serisi, bilgisayar oyunlarının hızını ve heyecanını yakalamak için çarpıcı kırmızı aydınlatmalar, geometrik hatlar ve benzersiz termal ara detaylara sahiptir ve en iyi vitesi isteyen oyuncular için performanstan asla ödün vermez!

Acer bugün Predator oyun ürünleri serisini IFA Berlin’deki next@acer etkinliğinde tanıttı. Masaüstü bilgisayarlardan dizüstü bilgisayarlara, tabletlerden monitörlere ve donanımlara kadar sektör lideri oyun cihazlarından oluşan yeni ürün portföyünü, profesyonel öngörülerinin Predator serisinin sınırlarını zorlamaya nasıl yardımcı olduğunu paylaşan TeamAcer eSports üyelerinin de katıldığı etkinlikte vitrine çıkarıldı.

Acer Kurumsal Başkanı ve CEO’su Jason Chen şunları söyledi: “Oyun stratejimizi ilk olarak bu yıl Nisan ayında New York’taki global basın toplantımızda duyurmuştuk; bugün ise, Predator oyun ürünlerimizin sunduğu çoklu platformların zamansız tasarım ve teknolojik mükemmelik hedefimizi nasıl temsil ettiğini göreceksiniz. TeamAcer’ın üstün Ar-Ge yeteneği, tutkusu ve değerli oyun öngörüleri ile, şimdi Predator Kabilesi adını verdiğimiz ciddi oyuncular için sınıfının en iyisi deneyimleri sunuyoruz.”

Acer ayrıca, LAN partilerine getirmek için ideal projektörler ve gerçek surround ses ve dokunsal geri bildirimli oyunlar için optimize edilen akıllı telefonlar da dahil olmak üzere, Predator ailesine gelecekte eklenecek olan ürünlere yönelik vizyonunu da paylaştı.

Yenilenen Predator oyun serisi, Acer’ın inanılmaz bir tempoda hızlanan oyuncu pazarına olan tutkusunu ve bağlılığını temsil etmektedir. Acer eSports’a 2009 yılından beri dahildir ve eSports takımı “TeamAcer”ı 30’un üzerinde profesyonel oyuncu ile desteklemektedir. Open Gaming Alliance’a göre, oyun pazarının 2014’te 26 milyar dolardan 2018’e kadar 35 milyar dolara büyümesi beklenmektedir .

Oyunculara Öncü Teknolojilerle Yeni Dünyaları Fethetme Gücü

Acer’ın yenilenen Predator serisi oyun ürünleri, her zaman en iyi teknolojiyi talep eden ciddi oyuncular için ne performanstan ne de tasarımdan ödün vermeyen bir deneyim sağlamak için tasarlanmıştır.

Örneğin, Predator 17 ve Predator 15 dizüstü bilgisayarlar CPU ve GPU sıcaklıklarını %5’e kadar düşürmek için optik sürücüde değiştirilebilen üçüncü bir fan modülü olan Predator FrostCore’u destekleyerek, sistem özellikle ağır yük altındayken daha iyi bir oyun deneyimi sunar.

Predator 8 tablet ses kalitesini gerçek surround ses ile geliştirmek için özel bir DSP algoritmalı dört hoparlör dizisi olan Predator Quadio’yu destekler ve Predator TacSense oyunlar ve videolar için duyusal geri bildirim sağlar.

Güçlü Predator G6 ve G3 masaüstü bilgisayarlar 6. nesil Intel® Core™ işlemciler, 64GB’a kadar DDR4 sistem belleği ve NVIDIA® GeForce® GTX grafiklerle birlikte, kasalarında güçlü bir zırhla kaplı durdurulamaz savaş makineleridir. Predator G6 makinenin tüm potansiyelini tek tuşun basılmasıyla serbest bırakan“Tek Dokunuşla Hız Aşırtma” (One-punch overclocking) özelliğine sahiptir ve her iki bilgisayar da hava akışını optimize eden ve içerideki ısıyı verimli bir şekilde dışarı çıkartan gelişmiş termal sistem, Acer IceTunnel içerir.

Ayrıca, Predator Z35 monitör sarmal bir oyun deneyimi için NVIDIA® G-SYNC™ grafiklere, 35 inç 21:9 UltraWide Full HD (2560×1080) panel ile 2000R eğime ve 144Hz’e (200Hz’e çıkarılabilir) kadar yenileme hızına sahiptir.

Son olarak, Acer sarmal bir duyusal deneyim ve ciddi bir bilgi işlem gücü arayanlar için tasarlanan birinci sınıf Aspire V Nitro serisi dizüstü bilgisayarlarını da yenilemiştir. Yenilikler arasında, ekranın bir kenarında gizli bir şekilde konumlandırılarak ölü bölgesiz 360 derece kablosuz kapsamayı garanti eden çığır açan yuvalı anten tasarımı mevcuttur. Aspire V Nitro serisi toplantı odasına olduğu kadar bir oyun partisine de uygun olan farklı, zarif bir tasarımı tercih eden oyuncular ve güçlü performans arayanlar için idealdir.

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!