-->
Acer, Aspire V Nitro Serisini ve Şık Aspire V 13 Dizüstü Bilgisayarlarını Yeniliyor

Acer, her biri 6. nesil Intel® Core™ işlemciler barındıran performans güç merkezi Aspire V Nitro Serisi dizüstü bilgisayarlarını ve Aspire V 13 dizüstü bilgisayarını yeniliyor Yenilenen dizüstü bilgisayarlar en son USB 3.1 Type-C bağlantı noktası ve sektör lideri 2×2 MU-MIMO kablosuz teknolojisini destekliyor Hem 17 inç hem de 15 inç Aspire V Nitro modellerinin yenilikleri […]

07.09.2015 | ulasufuk

  • Acer, her biri 6. nesil Intel® Core™ işlemciler barındıran performans güç merkezi Aspire V Nitro Serisi dizüstü bilgisayarlarını ve Aspire V 13 dizüstü bilgisayarını yeniliyor
  • Yenilenen dizüstü bilgisayarlar en son USB 3.1 Type-C bağlantı noktası ve sektör lideri 2×2 MU-MIMO kablosuz teknolojisini destekliyor
  • Hem 17 inç hem de 15 inç Aspire V Nitro modellerinin yenilikleri arasında ince kesim kenar tasarımı ve ölü bölgesiz 360 derece WİFİ kapsaması için çığır açan yuvalı anten tasarımı yer alıyor
  • Aspire V 13 (V3-372 serisi) yalnızca 19,65mm kalınlığı ve 1,5 kg ağırlığıyla çantanıza kolayca sığabilecek şekilde tasarlanmış ve 8 saatlik pil ömrü kullanıcıların tüm gün şarj etmeden çalışabilmelerine izin veriyor

İster kablolu ister kablosuz, yıldırım hızında bağlantı

Yenilenmiş Aspire V Nitro Serisi dizüstü bilgisayarlar ve Aspire V 13 en son USB 3.1 Type-C bağlantı noktasını desteklerken, “Black Edition” Aspire V Nitro modelleri Thunderbolt’u 40Gbp’ye kadar hızlarla USB Type-C’ye taşıyan  Thunderbolt 3’ü destekliyor. Tüm modeller, diğer 802.11ac ürünleriyle karşılaştırıldığında üç kata kadar daha hızlı[1] indirme sağlayan Qualcomm® VIVE™ 2×2 802.11ac Wi-Fi ve Qualcomm® MU | EFX MU-MIMO teknolojisine sahip. MU-MIMO ağları aynı anda birden çok cihaza hizmet sunabiliyor ve böylece birden çok cihazda daha yüksek verimlilik elde edilebiliyor.

Qualcomm Technologies, Inc. Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Rahul Patel şunları söyledi: “Sofistike kullanıcılar, oyunlar, 4k video akışı, indirme ve çok daha fazlası için en güçlü ve verimli dizüstü bilgisayarları isterler. Acer’ın V Nitro Seris, Qualcomm MU-MIMO teknolojisinin dahil edilmesiyle birlikte, performansı garanti eden en iyi kalite Wi-Fi bağlantı seçeneklerine sahip oldu.”

Aspire V Nitro Serisi- Hızlı Şeritte Hayat

Aspire V Nitro Serisi dizüstü bilgisayarlar sarmal bir algı deneyimi ve ciddi bir bilgi işlem gücü arayan kişiler için tasarlanmış. 6. nesil Intel® Core™ işlemcilere sahip olan 2015 Aspire V Nitro Serisi, 32GB’a kadar DDR4 sistem belleği, NVIDIA® GeForce® grafikler ve SATA III SSD/SSHD/HDD depolama seçeneklerini barındırıyor. “Black Edition” modelleri, 4GB GDDR5 grafik RAM ile NVIDIA® GeForce® GTX960M grafiklerini ve genel olarak yalnızca ticari sunucularda bulunan yıldırım hızındaki NVMe PCIe SSD’leri destekliyor.

Hem 17 inç hem de 15 inç  Aspire V Nitro modellerinin yenilikleri arasında ince kesim kenar tasarımı ve çığır açan yuvalı anten tasarımı yer alıyor. Anten, ekranın bir kenarında gizli bir şekilde konumlandırılmış olup ölü bölgesiz 360 derece WiFi kapsamasını garanti ediyor. Acer TrueHarmony Plus ile Dolby® Audio™ teknolojisi, dört dahili hoparlörün oyun, film ve müzik oynatımı için güçlü surround sesler vermesine yardım ediyor. Birinci sınıf “Black Edition” modelleri menteşe boyunca belirgin bir ışık çubuğuna, 4K %100 Adobe RGB seçeneklerine ve daha güçlü ve daha sessiz olan yalnızca 0,1 mm kalınlığındaki dünyanın en ince elle monte edilen metal bıçaklarını barındıran Acer DustDefender termal çıkışlarına sahip.

Aspire V 13 Serisi – Bir Stil ve Performans Harmanı

Yeni Aspire V 13 dizüstü bilgisayarlar 6. nesil Intel® Core™ işlemciler, Intel® HD grafikler ve 16GB’a kadar DDR3L sistem belleği barındırıyor. Dizüstü bilgisayarların iki şık rengi bulunuyor – siyah ve platin beyazı. Yalnızca 19,65 mm kalınlığında ve 1,5 kg ağırlığında olan bu bilgisayarlar bir çantaya kolayca sığabilecek şekilde tasarlanmış olup 8 saatlik pil ömrü kullanıcıların cihazı tüm gün şarj etmeden kullanabilmelerine izin veriyor.

Aspire V 13, Acer CrystalEye HD web kameralarına sahip ve boşluk veya gecikmesiz sorunsuz ses ve görseller için Skype for Business sertifikasına sahip. Aynı zamanda Microsoft’un kişisel dijital asistanı Cortana ile mükemmel bir deneyim sağlıyor. Dört USB bağlantı noktası fazlasıyla bağlanabilirlik sağlarken, Dolby® Audio™ teknolojili iki güçlü hoparlör, mobil sinematik ses deneyimi sunuyor. Dahili Precision Touchpad (PTP) sayesinde Aspire V 13, hem dokunmatik hem de dokunmatik olmayan modellerinde keskin navigasyon imkanı sunuyor ve Windows 10 hareketlerini tam destekliyor.

Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik

Acer Aspire V 17 Nitro EMEA’da Eylül ayının ortalarından itibaren 999€ başlangıç fiyatıyla temin edilebilecek.  Acer Aspire V 15 Nitro EMEA’da Eylül ayının ortalarından itibaren 899€ başlangıç fiyatıyla temin edilebilecektir. Acer Aspire V 13 EMEA’da Ekim ayının ortalarından itibaren 699€ başlangıç fiyatıyla temin edilebilecek.

Kesin özellikler, fiyatlar ve temin edilebilirlik bölgelere göre değişir. Belirli pazarlardaki temin edilebilirlik, ürün özellikleri ve fiyatlar hakkında daha fazla bilgi için, lütfen www.acer.com aracılığıyla size en yakın Acer ofisi veya satış noktası ile iletişime geçiniz.

Yeni ürünler bugün firmanın en son cihazlarını ve oyunculara ve tüketicilere yönelik çözümlerini duyurduğu Almanya’daki IFA Berlin next@acer basın toplantısında tanıtıldı. Daha fazla bilgi için acer.com/nextatacer adresini ziyaret ediniz.

[1] MU-MIMO bulunma durumu ve teknik özellikler modele ve bölgeye göre değişiklik gösterebilir. En iyi performansı elde etmek için, hem verici hem de alıcı MU-MIMO’yu desteklemelidir. Ürün IEEE 802.11ac taslak özelliklerine ve çoklu kullanıcı senaryosuna dayanmaktadır.  Gerçek hız mesafeye, bağlantı hızına, site koşullarına, ağ boyutuna ve diğer faktörlere bağlı olarak değişecektir. 3 kata kadar daha hızlı geçiş hızı yalnızca kablosuz AP, 4 MU akışlarını desteklediğinde geçerlidir.



Popüler Haberler


Rockstar Games, GTA+ abonelik ücretlerini Türkiye’de 127 TL artırarak 72 TL’den 199 TL’ye yükseltti.


Deep Silver ve Warhorse Studios, heyecanla beklenen Kingdom Come: Deliverance 2’nin 18 Nisan’da duyurulacağını duyurdu!


Oyun dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan BAFTA, sahiplerini buldu.


Fallout 4 hayranları dikkat! Bethesda, oyunun yeni nesil güncellemesi için resmi çıkış tarihini açıkladı.