-->
2K/Gearbox, Battleborn’un Kötü Adamını Tanıttı

Battleborn’un kötü adamı Lothar Rendain’den son yıldızın vatandaşlarına bir mesaj var. Mesaj şöyle: Sizi yaklaşmakta olan şeyden hiçbir şey kurtaramaz; öleceksiniz. Bugün Borderlands’in yaratıcıları – 2K ve Gearbox Software – Lord Commander’ın ofisinden bir duyuru ve Battleborn’un kötü adamının kişiliğine ışık tutacak ve oyunculara 9 Şubat 2016’da oyunun Hikaye Modunu oynadıklarında nelerle karşılaşacaklarına dair bir […]

29.09.2015 | ulasufuk

Battleborn’un kötü adamı Lothar Rendain’den son yıldızın vatandaşlarına bir mesaj var. Mesaj şöyle: Sizi yaklaşmakta olan şeyden hiçbir şey kurtaramaz; öleceksiniz.

Bugün Borderlands’in yaratıcıları – 2K ve Gearbox Software – Lord Commander’ın ofisinden bir duyuru ve Battleborn’un kötü adamının kişiliğine ışık tutacak ve oyunculara 9 Şubat 2016’da oyunun Hikaye Modunu oynadıklarında nelerle karşılaşacaklarına dair bir fikir verecek yepyeni bir fragman yayınladı. Bir epik bilimkurgu-fantazi hikayesi ancak kötü adamı kadar iyidir ve Gearbox’da oyuncuların nefret etmeye bayıldıkları, akılda kalıcı ve yanlış anlaşılmış kötü adamlar yaratmak konusunda son derece sağlam bir geçmişe sahip. Rendain de işte böyle bir kötü; bu düşünceli zalim hedeflerine sıkı sıkıya bağlı olsa da yaptıklarını iyi bir nedenle yaptığını ve bu nedenin de tamamen bencilce olmadığını düşünüyor. Ve elbette, stüdyonun hikaye anlatım tarzına ayrı düşmeyecek şekilde Battleborn’un kötü adamı bile Gearbox’ın o ünlü espri anlayışından payını almış durumda.

Battleborn Rendain Fragmanını izlemek ve resmi Battleborn blogunda Lord Commander’ın ofisinden yapılan bildiriyi okumak için şu adresi ziyaret edin:

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!