-->
World of Warships’e Alman Teknoloji Ağacı Ekleniyor

Alman donanması açık denizlere çıkıyor Wargaming, World of Warships’e Alman Teknoloji Ağacı’nın ekleneceğini açıkladı. Gamescom ziyaretçileri, Ekim ayında demir alacağı açıklanan donanmanın aralarında Dresden ve Admiral Hipper gibi efsane gemilerinin de olduğu bazı meşhur gemilerini herkesten önce deneme şansı buldu. Wargaming’in gamescom’daki devasa standında yer alan World of Warships alanı, Dresden ve Hermelin kruvazörlerinin maharetlerini […]

07.08.2015 | ulasufuk

Alman donanması açık denizlere çıkıyor

Wargaming, World of Warships’e Alman Teknoloji Ağacı’nın ekleneceğini açıkladı. Gamescom ziyaretçileri, Ekim ayında demir alacağı açıklanan donanmanın aralarında Dresden ve Admiral Hipper gibi efsane gemilerinin de olduğu bazı meşhur gemilerini herkesten önce deneme şansı buldu.

Wargaming’in gamescom’daki devasa standında yer alan World of Warships alanı, Dresden ve Hermelin kruvazörlerinin maharetlerini denemek ve kudretli Bismarck ve Tirpitz muharebe gemilerini keşfetmek isteyen oyuncular için tek adres olacak. Ziyaretçiler ayrıca Alman savaş gemilerinin hâlihazırda oyunda yer alan diğer ülkelerin gemilerine karşı nasıl savaştığını da görme şansı yakalayacak.

Oyuna eklenecek olan Alman kruvazörleri, özellikle yüksek seviyelerde kendini daha da belli eden dayanıklılıklarıyla öne çıkıyor ve bu durum onları zorlu düşmanlara karşı ideal kılıyor. Alman ağır kruvazörleri ayrıca hem sağlam zırhları hem de yıkıcı silahlarıyla her tür deniz savaşına uygun bir profil çiziyor. Alman gemileri yüksek zırh delme gücüne sahip ama onları yakın mesafede korkutucu bir güç yapan asıl özellikleri, dakika başına düşen hasar miktarları ve çok yüksek mermi hızları.

World of Warships Geliştirme Müdürü Danila Volkov Alman gemilerinin oyuna eklenecek olmasıyla ilgili düşüncelerini şöyle ifade etti: “World of Warships ekibi olarak Alman donanmasını oyuna ekleyecek olmak bizi çok heyecanlandırıyor. Alman gemi endüstrisi gerçekten ürkütücü ve birden fazla rol üstlenebilecek çok yönlü gemilere sahip. Bu gemiler, hem oyuncular açısından yeni taktiklerin önünü açacak hem de oyuna daha fazla derinlik katacak.”

World of Warships Açık Beta’sına şu ana kadar iki milyondan fazla oyuncu katılırken, dünya genelinde oyuncuların günlük oynama ortalaması 190 dakikaya veya 12 savaşa ulaştı. Oyunda yer alan onlarca gemi arasından oyuncuların favori gemileri ise Langley sınıfı uçak gemisi, Michigan sınıfı muharebe gemisi, St. Louis sınıfı kruvazör ve Wakatake sınıfı destroyer oldu.

World of Warships hakkındaki en güncel gelişmelerden haberdar olmak için http://worldofwarships.eu adresini ziyaret edin.

İçerik Paketleri:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoWS_Assets_German_Tech_Tree_Announcement_ENG.zip

Logolar:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoWS_Assets_German_Tech_Tree_Announcement_Logo_ENG.zip

Görseller:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoWS_Assets_German_Tech_Tree_Announcement_KeyArt_ENG.zip

Ekran Görüntüleri:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoWS_Assets_German_Tech_Tree_Announcement_Screens.zip



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!