-->
Wolfteam’de Bol Kazançlı Ağustos

Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunu Wolfteam birçok yenilik, ödüllü yarışma, etkinlik ve işbirlikleri ile Ağustos ayında da oyuncularına kazandırmaya devam ediyor. 30 milyona yaklaşan kullanıcı sayısı ile Türkiye’nin çok oynanan MMOFPS oyunu olan Wolfteam ağustosta da kazandırmaya devam ediyor. Ağustos ayında Wolfteam’i yakından takip eden oyuncular birbirinden çeşitli ödüllerin yanı sıra Wolfteam ile ilgili […]

21.08.2015 | ulasufuk

Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunu Wolfteam birçok yenilik, ödüllü yarışma, etkinlik ve işbirlikleri ile Ağustos ayında da oyuncularına kazandırmaya devam ediyor.

30 milyona yaklaşan kullanıcı sayısı ile Türkiye’nin çok oynanan MMOFPS oyunu olan Wolfteam ağustosta da kazandırmaya devam ediyor. Ağustos ayında Wolfteam’i yakından takip eden oyuncular birbirinden çeşitli ödüllerin yanı sıra Wolfteam ile ilgili yeniliklerden de haberdar oluyor.

Bol Sürprizli, Ödül Dolu Ağustos Ayı

İster yaz tatilinde olan genç oyuncu ister işten eve dönünce bilgisayarının başına koşan çalışan oyuncu ol, Wolfteam ağustos ayında tam 154 günlük hediye kazandırıyor. Ağustos ayı boyunca kesintisiz her gün oyuna giriş yapan tüm oyuncular 42 etkinlik ve 72 farklı eşyadan oluşan 154 günlük hediyenin sahibi oluyor. Wolfteam’in bol ödüllü ağustos kampanyası kapsamında oyuncular Skorla Kazan, Yanan Bonus gibi etkinliklerin yanı sıra CXE-4 Storm SL, Kar 98K, Robinson_A.XCR AT, C95 AT gibi silahların da sahibi oluyor.

Thug Life Heyecanı Şimdi Wolfteam’de

Dünyayı kasıp kavuran Thug Life çılgınlığını oyuncuları ile buluşturan Wolfteam, ağustos ayında da hafta birincilerini seçmeye devam ediyor. Wolfteamcilerin her hafta heyecanla takip edeceği yarışmaya katılmak ise çok kolay. “Wolfteam Thug Life” başlığıyla çektikleri videoları wtetkinlik@joygame.com adresine gönderen yarışmacılar arasından en beğenilen videonun sahibi Megan Savante (3 gün), Vanessa Furtado (3 gün), Kurt Bakışı X2 (3 gün), SZ-550 (7 gün), İlk yardım seti (50 Adet) kazanacak.

Kurt Akını Modu Bu Kez Yarışma İle Döndü

Wolfteam’in temmuz sonunda yayınladığı Kurt Akını modu şimdi yepyeni bir yarışma ile Wolfteamcileri rekabete çağırıyor. 14 Ağustos’ta başlayan ve 30 Ağustos’a kadar devam edecek olan yarışma kapsamında 3 takım çok özel Prestij Paketi’nin sahibi olacak. Prestij Paketini ise 15 akınlık modu her gün en hızlı bitiren ilk 3 takım alabilecek. Bu çok özel pakette; tamamı 7 günlük hediyelerden oluşan ELWRCi M6A2 AT, XEM-8 PX, HKE417 MC, AB-3G, En Hızlı GP+Altın, Güçlü Kullanıcı, Çılgın Kurt, Ejderha Dövmesi Altın (Sol) ve Ejderha Dövmesi Altın (Sağ) yer alıyor.

Line’dan Ücretsiz Özel Wolfteam Çıkartmaları

Wolfteam heyecanı şimdi de popüler iletişim platformu Line’da da yaşanıyor. iPhone, Android, Windows Phone, Blackberry, Nokia, tabletler ve hatta bilgisayarınızdan bile kullanabileceğiniz ücretsiz mesajlaşma programı Line, yepyeni Wolfteam çıkartmaları ile sohbete keyif ve eğlence katmaya devam ediyor. http://line.me/tr/ adresinden ücretsiz indirilebilen Line’ın yepyeni Wolfteam özel çıkartmalarına http://joy.ac/line adresinden göz atabilirsiniz.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!