-->
Türkiye’nin En Sosyal Oyunu MStar’da Evcil Hayvan Rehberi Güncellemesi

Türkiye’nin dijital eğlence platformu www.joygame.com da ücretsiz olarak oynanabilen, dünyanın lider MMO Dans Oyunu MStar’ın yeni güncellemesi oyuncularla buluştu. Türkiye’nin moda, arkadaşlık, müzik ve dansı birleştiren en sosyal oyunu Mstar’ın yeni Evcil Hayvan Rehberi sistemi ile oyuncuları yepyeni maceralar bekliyor. Dünyada MMO dans oyun kategorisinin lideri olan ve Türkiye’de Joygame tarafından yayımlanan Türkiye’nin en sosyal, […]

21.08.2015 | ulasufuk

Türkiye’nin dijital eğlence platformu www.joygame.com da ücretsiz olarak oynanabilen, dünyanın lider MMO Dans Oyunu MStar’ın yeni güncellemesi oyuncularla buluştu. Türkiye’nin moda, arkadaşlık, müzik ve dansı birleştiren en sosyal oyunu Mstar’ın yeni Evcil Hayvan Rehberi sistemi ile oyuncuları yepyeni maceralar bekliyor.

Dünyada MMO dans oyun kategorisinin lideri olan ve Türkiye’de Joygame tarafından yayımlanan Türkiye’nin en sosyal, çok oyunculu (MMO) online dans oyunu MStar yeni güncellemesini oyuncularla buluşturdu. Bu gelişme ile birlikte oyuna eklenen Evcil Hayvan Sistemi birçok yeniliği de beraberinde getirdi.

Yüksek kalitedeki grafikleri ile 7’den 70’e herkese hitap eden MStar, oyunculara sadece dans değil; bunun yanı sıra moda, arkadaşlık, arcade gibi oyun içinde farklı oyunlar ve büyük bir eğlence dünyası sunuyor. Mstar’ın eğlenceli dünyasına yeni eklenen Evcil Hayvan Sistemi oyunculara yine bambaşka ve bir o kadar da heyecanlı bir macera sunuyor.

Birbirinden Farklı Güçlere Sahip Yeni Evcil Hayvanlar

Oyuna eklenen yeni evcil hayvan kasabasında herhangi bir seviye sınırlaması olmadan vakit geçirebilir, yeni evcil hayvan ya da evcil hayvanınız için eşya temin edebilir ya da arkadaşlarınızla sosyalleşebilirsiniz. Yeni güncelleme ile oyuna eklenen yeni evcil hayvan türleri arasında ise Penguen Pangu, Asya efsanelerinden ilham alınan Tail ve dokuz kuyruğuyla korku salan Mino yer alıyor.

Evcil Hayvan Kasabası’ndan edineceğiniz evcil hayvan yumurtası açıldığında oyun size rastgele 1 ya da 2 yıldızlı bir evcil hayvan veriyor ve hayvanı besleyerek 25’inci seviyeye kadar geliştirebiliyorsunuz. 25’inci seviyede olan iki evcil hayvanı birleştirebilir ve daha iyi bir evcil hayvana sahip olabilirsiniz. Sahip olduğunuz evcil hayvanlar sahip oldukları hız, saldırı gibi yetenekleriyle oyun içinde bulunan mini oyunlarda sizlere destek oluyorlar.

Yeni Mini Oyunlar Mstar’da

Evcil Hayvan Sistemi ile oyuna eklenen iki yeni mini oyun ile oyunculara dansın dışında yeni rekabet alanları da eklendi. Evcil Hayvan Yarışı mini oyununda aynı anda 4 evcil hayvan yarışırken en hızlı koşan oyunun galibi olacak. Evcil Hayvan Puzzle oyununda ise oyuncular evcil hayvanları ile birlikte aynı renkteki 3 şekerlemeyi bir araya getirip puan kazanıyor. Bu oyunda şekerlemelerin özelliklerini iyi bilen oyuncular rakiplerine fark atıyor.

Evcil Hayvan Koleksiyonu’nda evcil hayvanları ile görevleri tamamlayan oyuncular şeker, evcil hayvan yumurtası, köpek maması ve daha birçok ödülün de sahibi oluyor.

http://www.joygame.com/mstar/



Popüler Haberler


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.


Rockstar Games tarafından geliştirilen ve büyük bir merakla beklenen Grand Theft Auto VI’nın resmi fragmanı Aralık 2023’te yayınlandı.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi Split 1’in heyecan verici final karşılaşması 14 Nisan Pazar günü ESA Espor Arena’da gerçekleşti.