-->
Türkiye Gamescom’da İlk Ülke Standını Açtı

Ekonomi Bakanlığı tarafından desteklenen, ODTÜ TEKNOKENT ve DOGED işbirliği ile hazırlanan stant büyük ilgi gördü Türkiye, Almanya’nın Köln şehrinde yedincisi düzenlenen Gamescom’da bu yıl ilk kez ülke standı ile yer aldı. Ekonomi Bakanlığı tarafından desteklenen, ODTÜ TEKNOKENT ve DOGED işbirliği ile hazırlanan standın düzenlenmesi ve organizasyonu ise Setimedia tarafından yapıldı. Türk oyun sektörünü dünyaya tanıtma […]

10.08.2015 | ulasufuk

Ekonomi Bakanlığı tarafından desteklenen, ODTÜ TEKNOKENT ve DOGED işbirliği ile hazırlanan stant büyük ilgi gördü

Türkiye, Almanya’nın Köln şehrinde yedincisi düzenlenen Gamescom’da bu yıl ilk kez ülke standı ile yer aldı. Ekonomi Bakanlığı tarafından desteklenen, ODTÜ TEKNOKENT ve DOGED işbirliği ile hazırlanan standın düzenlenmesi ve organizasyonu ise Setimedia tarafından yapıldı.

Türk oyun sektörünü dünyaya tanıtma ve sektördeki firmaların uluslararası bağlantılar kurmalarına imkân tanımayı amaçlayan Türkiye standında, oyun sektöründen önemli katılımcılar yer alıyor. Gamescom 2015’in Türk katılımcılarıysa, ODTÜ TEKNOKENT, DOGED, Taleworlds Entertainment, PaybyMe, Gaming İstanbul (GIST), Big Kazan, Ingame Group, Lokum Games, Elite Games Studio, Madbyte Games ve İze Game Studio oldu.

Büyük ilgiyle karşılanan Türkiye standının sürprizi ise milyonlarca oyuncunun beğenisini kazanan Mount & Blade serisinin yaratıcısı Taleworlds Entertaintment’in yeni oyunu Bannerlord’u tanıtması oldu. Hem yerli hem de yabancı basının büyük ilgisini çeken yeni oyunuyla Taleworlds Entertainment, önümüzdeki günlerde adından sıkça söz ettireceğinin sinyallerini verdi.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!