-->
Skylanders SuperChargers, 25 Eylül’de Taşıtlara Hayat Verecek!

Superchargers ile Oyuncular Şoför Koltuğuna Oturtarak Kara, Deniz ve Hava Taşıtlarıyla Skylanders Oynamanın Yepyeni Bir Yolunu Bulacak Skylanders® Avrupa’da 25 Eylül 2015’te çıkacak olan Skylanders® SuperChargers, çocuk oyunları serisinde devrim yaratacak bir yenilikle geliyor… Hayat bulan oyuncaklar kategorisinin lideri olan Activision Publishing, Inc. taşıtları da oyuna ekleyerek, oyunculara Skylanders’ın büyüsünü farklı bir yolla da tecrübe […]

17.08.2015 | ulasufuk

Superchargers ile Oyuncular Şoför Koltuğuna Oturtarak Kara, Deniz ve Hava Taşıtlarıyla Skylanders Oynamanın Yepyeni Bir Yolunu Bulacak

Skylanders® Avrupa’da 25 Eylül 2015’te çıkacak olan Skylanders® SuperChargers, çocuk oyunları serisinde devrim yaratacak bir yenilikle geliyor… Hayat bulan oyuncaklar kategorisinin lideri olan Activision Publishing, Inc. taşıtları da oyuna ekleyerek, oyunculara Skylanders’ın büyüsünü farklı bir yolla da tecrübe ettirecek…

Güçlü kara, deniz ve hava taşıtlarını kullanacak olan Portal Master’lar bol adrenalinli aksiyon-macera oyunlarına katılabilecekler. Vicarious Visions tarafından geliştirilen Skylanders SuperChargers birbirinden farklı ortamlarda, taşıt tabanlı ve yaya maceralarla, mücadelelerle, bulmacalarla, mini oyunlarla, aktivitelerle ve platform aşamalarıyla dolu hikaye tabanlı, zengin bir oynanış deneyimi sunacak.

“Hayat bulan oyuncaklar kategorisini yarattık ve her oyunla türe yenilikler ve yeni bir sihir ekleyerek liderliğimizi devam ettiriyoruz. İlk önce aksiyon figürlerine hayat verdik, şimdi de Skylanders SuperChargers ile taşıtlara hayat veriyoruz” diyor Activision Publishing, Inc. CEO’su Eric Hirshberg. “Bu oyunları yapmayı seviyoruz çünkü başarılı olmak için içinizdeki çocukla devamlı olarak iletişim halinde olmalısınız. Hangi çocuk acayip güçleri olan süper taşıtları ve onlarla atılacağı maceraları hayal etmemiştir ki? Skylanders SuperChargers bu hayalleri gerçeğe dönüştürecek.”

Skylanders SuperChargers yeni hareketlere, güçlü hamle gücüne ve yepyeni silahlara sahip SuperChargers isminde yepyeni bir kahraman sınıfını tanıtıyor. Bu SuperChargers kahramanları ayrıca Portal Master’lara Kaos ile mücadelelerinde yardımcı olacak özel oyun içi yeteneklere de sahip. 20 yeni SuperChargers karakter oyuncağı ve 20 yeni taşıt satışa sunulacak.

Oyuncular oyundaki taşıtları süper havalı modifikasyonlar ve geliştirilebilir silahlarla donatabilecekler. Yine oyuncular bir SuperCharger Skylander’ı ait olduğu taşıtla birleştirerek bir SuperCharged kombinasyonu yaratabilecek ve hem taşıtın, hem de karakterin performansını arttıran özel bir modu açabilecekler. Taşıtlar yalnızca oyunda oynanabilir olmakla kalmayacak, çok sayıda hareketli parçaları sayesinde oyun dışında da eğlenceli biçimde oynanabilecekler. Ayrıca Skylanders SuperChargers önceki oyunlardaki 300’den fazla tüm Skylanders oyuncaklarını destekleyecek ve tüm Skylanders karakterleri kara, deniz ve hava taşıtlarını kullanabilecekler.

“Orijinal Skylanders® Spyro’s Adventure’ı stoklarımıza eklemek için Activision ile yaptığımız ilk ortaklıktan beri bu markanın sihrine ve yeniliğine, ayrıca firmanın hayat bulan oyuncaklar konsepti ile gerçeğe dönüştürdüğü oyun deneyimlerine tüm kalbimizle inanıyoruz,” diyor Toys“R”Us, Inc. Küresel Ticari Ürün Sorumlusu Richard Barry. “Her yeni oyunla Activision serinin sadık hayranlarını memnun etmeyi başarıyor ve biz de yeni tanıtılan Skylanders SuperChargers dahil olmak üzere en geniş Skylanders® ürün yelpazesini sunmaya devam etmekten büyük heyecan duyuyoruz.”

Oyunun hikayesi Kaos’un Skylands’i ele geçirme çabalarına odaklanıyor. Skylander’lardan kurtulmak isteyen Kaos en sinsi silahını ortaya çıkarıyor – gökyüzünü yiyebilme yeteneğine sahip olan “Doomstation of Ultimate Doomstruction” silahı! Neyse ki Master Eon uyarı işaretlerini önceden gördüğü için özel bir Skylanders ekibi oluşturuyor ve yıkımın içinde bile hareket etme gücüne sahip kara, deniz ve hava taşıtlarından oluşan bir filo ile Kaos’u durdurmaya çalışıyor.

Oyunun duyurusunu desteklemek adına motorsporları şampiyonu Travis Pastrana Skylanders SuperChargers fragmanında rol alıyor. Pastrana’nın Skylanders ile olan videosunu şu adresten izleyebilirsiniz: [https://www.youtube.com/watch?v=Ta-fub2dbhI]!

Skylanders SuperChargers Microsoft Xbox 360ve Xbox One video oyun ve eğlence sistemleri, PlayStation® 3 ve PlayStation® 4 bilgisayar eğlence sistemleri için satışa çıkacak. Ayrıca eksiksiz Skylanders SuperChargers deneyimi iPad®‘de de mevcut olacak. Oyun Avrupa’da 25 Eylül tarihinde satışa sunulacak.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!