-->
Ses Getiren Mobil Aksiyon RPG MARVEL Future Fight’ın Gizli Savaş Güncellemesi Geliyor

Önde gelen Kore oyun şirketi Netmarble Games’in ses getiren mobil aksiyon RPG’si MARVEL Future Fight için Marvel Gizli Savaş ile ilgili yeni bir güncelleme yayınlandı. Marvel Gizli Savaş isimli çizgi roman serisinin hikâyesinde pek çok çizgi roman dünyası ve ikonik karakter “Savaş Dünyası” isimli tek bir gezegende karşı karşıya geliyor ve bu macerada Marvel Evreni’nin […]

26.08.2015 | ulasufuk

Önde gelen Kore oyun şirketi Netmarble Games’in ses getiren mobil aksiyon RPG’si MARVEL Future Fight için Marvel Gizli Savaş ile ilgili yeni bir güncelleme yayınlandı. Marvel Gizli Savaş isimli çizgi roman serisinin hikâyesinde pek çok çizgi roman dünyası ve ikonik karakter “Savaş Dünyası” isimli tek bir gezegende karşı karşıya geliyor ve bu macerada Marvel Evreni’nin geleceği şekilleniyor! Önceki Ant-Man ve Galaksinin Koruyucuları güncellemelerinde olduğu gibi, Gizli Savaş güncellemesi de MARVEL Future Fight’a pek çok karakter ve macerayı beraberinde getirecek.

Marvel Gizli Savaş hikâyesinden, herkesin beklediği yeni karakter kostümleri ile Demir Adam, Kaptan Amerika, Kara Dul gibi karakterler yepyeni görünümlere kavuşacak. Yeni kostümlerin yanı sıra, bugünkü güncelleme ile oyuna Gizli Savaş evreninden yeni karakterler katılıyor. Artık Gizli Savaş: A-Gücü ekibinden büyücü Sister Grim, kozmik güçlere sahip Singularity ve takımın lideri She-Hulk da oynanabilir karakterler arasında yerlerini alıyor.

Netmarble Games, Denizaşırı Ülkeler CEO’su Seungwon Lee şunları iletti: “Marvel Gizli Savaş güncellemesiyle oyuncularımıza çizgi romanlardaki en güncel içeriği sunmak istedik. Marvel Evreni genişledikçe biz de MARVEL Future Fight’ı güncel tutarak hayranlarımızı sürekli memnun etmeye çalışacağız.”

Yepyeni Gizli Savaş güncellemesindeki diğer heyecan verici oyun özellikleri arasında şunlar var:

Yeni Karakterler: Gizli Savaş: A-Gücü ekibinden üç yeni karakter: Sister Grimm, Singularity ve She-Hulk

Yeni Kostümler: Marvel Gizli Savaş çizgi romanlarından esinlenmiş yeni kostümler

Yeni Etkinlik “Savaş Dünyası”: En güçlüyü belirleyecek yeni PVP etkinlik modu Savaş Dünyası’nda 5 farklı karakter seçip 2’ye 2 savaşlar gerçekleştirebilirsiniz.

Çizgi Roman Kapağı Koleksiyonu: Marvel Gizli Savaş çizgi roman kapaklarını toplayıp biriktirebilirsiniz. Tüm kapakları toplayan oyuncular kahraman yetenek seviyesini yükseltebilecek.

Düşman Kuşatması Modu İçin Yeni özellikler: Düşman Kuşatması için beş yeni bölüm, dengelenmiş bölüm tasarımları ve yeni Düşman Kuşatması ödülleri.

Çeşitli Geliştirme ve Hata Düzeltmeleri

Ünlü MARVEL yazarı Peter David, Ant-Man, Demir Adam, Thor, Örümcek Adam, Korkusuz ve Galaksinin Koruyucuları’nın kahramanlarını da içeren 53 oynanabilir karakterin yer aldığı MARVEL Future Fight’ın oluşumunda görev aldı. Oyuncular Doktor Ahtapot ve Ultron gibi kötü adamlarla savaşmak için kendi kahraman takımlarını oluştururken muhteşem grafiklerin ve yaratıcı kontrollerin tadını çıkarabilirler. MARVEL Future Fight ayrıca ortak oyun desteği ve aksiyon dolu oynanışı ile dikkat çekmektedir.

İlk olarak Nisan’da 148 ülkede çıkan MARVEL Future Fight aralarında Kore, Tayvan, Amerika ve İngiltere’nin de olduğu 118 ülkede ilk 10’a girerken, ilk iki ayında da 20 milyon indirmeye ulaştı. MARVEL Future Fight hem App Store hem Google Play mağazalarında dünya çapındaki listelerde zirvedeki yerini koruyarak Mayıs 2015’te 6 numaraya yerleşti*. MARVEL Future Fight iPhone oyun sıralamalarına egemen olurken, Amerika, Güney Kore ve Fransa’nın da dahil olduğu 40’ın üzerinde ülkede günlük indirmelerede 1 numaraya ulaştı.

*Kaynak: Mayıs 2015 AppAnnie Raporu

MARVEL Future Fight tüm dünyada App Store℠ ve Google Play™ üzerinden indirilebilir.

App Store: https://itunes.apple.com/us/app/marvel-future-fight/id955705796

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.mherosgb

MARVEL Future Fight hakkında daha fazla bilgi için: http://marvelfuturefight.netmarble.com.



Popüler Haberler


MediaMarkt, tüketicilerin akıllı telefonlara kolaylıkla ulaşabilmesi için İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Mersin ve Kayseri’de bulunan seçili mağazalarında Akıllı Telefon Kiralama hizmeti veriyor.


Azeroth’un Savaşçıları, Ejderha Adaları’nda ve adaların altında gizlenmiş birçok tehdidi alt etti.


KONAMI bu önemli dönüm noktasını bir dizi oyun içi etkinlik, eşya ve ödülle kutluyor


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!