-->
NBA 2K16, NBA Yıldızları Stephen Curry, James Harden ve Anthony Davis’li Üç Farklı Kapakla Çıkacak ve Ünlü Yönetmen Spike Lee’nin Hikayesini Yazdığı Kariyer Modunu İçerecek

Efsanevi film yapımcısı ve basketbol hayranı Lee, bir video oyununda ilk kez saha içi ve dışı dramalara yoğunlaşacak 2K son 15 yıla damgasını vuran NBA video oyun simülasyonu serisinin en yeni oyunu NBA 2K16’nın NBA All-Star oyuncuları Stephen Curry, James Harden ve Anthony Davis’in yer alacağı üç farklı kapakla çıkacağını ve oyunun yeni MyCAREER modunun […]

17.08.2015 | ulasufuk

Efsanevi film yapımcısı ve basketbol hayranı Lee, bir video oyununda ilk kez saha içi ve dışı dramalara yoğunlaşacak

2K son 15 yıla damgasını vuran NBA video oyun simülasyonu serisinin en yeni oyunu NBA 2K16’nın NBA All-Star oyuncuları Stephen Curry, James Harden ve Anthony Davis’in yer alacağı üç farklı kapakla çıkacağını ve oyunun yeni MyCAREER modunun hikayesini ünlü film yapımcısı Spike Lee’nin yazıp yöneteceğini duyurdu.

NBA 2K serisinin otantiklik ve yeniliğe olan bağlılığını sürdüren 2K ve Visual Concepts, oyunun MyCAREER modunu yazıp yönetmesi için efsanevi film yapımcısı ve usta hikaye anlatıcısı Spike Lee ile anlaştı; oyunda oyuncular bir spor oyununda daha önce görmedikleri şekilde bir NBA oyuncusunun hikayesini ve dramasını tecrübe edebilecekler. Lee’nin özgeçmişi, yalnızca New York Knicks’in en ünlü taraftarı olarak değil, klasik film He Got Game ve Nike’ın Mars Blackmon reklam serisi, onun basketbol kültürüne olan tutkusunu gözler önüne seren örneklerden yalnızca birkaçı ve Lee bu tecrübesini NBA 2K16’nın MyCAREER modunda interaktif bir deneyim sunmak üzere kullanacak.

“Efsanevi 2K ve Visual Concepts ile işbirliğine gitmek film yapımcılığında bugüne kadar karşılaştığım en benzersiz zorluklardan biriydi ve yenilikçi hikaye anlatımı konusudna sınırlarımı zorlamamı sağladı,” diyor Spike Lee. “Umuyorum ki oyuncular NBA 2K16 ile basketbol dünyasına daha bile bağlı hissedecekler.”

Curry, Harden ve Davis’in yıldızlığa giden yolu ile paralel gelişen NBA 2K16 MyCAREER oynanış NBA 2K’nın en çok oynanan modunu Lee tarafından yazılıp yönetilen ve Lee’nin yapım şirketi 40 Acres and a Mule’ün yapımcılığını üstlendiği zengin ve orijinal bir hikaye ile birleştiriyor.

NBA2K16’nın MyCAREER modu için Spike Lee ile birlikte çalışmak hem görsel, hem de anlatım açısından en popüler oyun deneyimimizi daha da üst bir seviyeye taşıdı,” diyor Visual Concepts Başkanı Greg Thomas. “Spike MyCAREER hikayesini yazıp yöneterek NBA’in gerçek dünya deneyimini daha önce görülmemiş şekilde hayat geçiriyor ve NBA 2K16’yı eşsiz bir simülasyon haline getiriyor.”

2K ayrıca NBA’in en iyi süperstarlarından üçünün ilk kez bir NBA oyunun kapağında yer alacağını duyurdu: Golden State Warriors’tan Stephen Curry, Houston Rockets’tan James Harden, ve New Orleans Pelicans’tan Anthony Davis. Üç atlet de ayrı NBA 2K16 kapaklarını süsleyecek ve bu sezon ve kariyerleri boyunca kortta kazandıkları üstün başarıları kutlamış olacaklar.

NBA’in 2015 En Değerli Oyuncusu Curry’den üç kez NBA All-Star seçilen Harden’a ve iki kez NBA All-Star’a seçilen, New Orleans Pelicans’ın ilk kez playofflara kalmasında büyük emeği geçen, NBA Blok şampiyonu Davis’e üç oyuncu da bu onuru çoktan hak etmiş durumdaydı.

  • “Bu sezon benim ve takım arkadaşlarım için inanılmaz bir yolculuktu, NBA 2K16’nın kapak sporcusu seçilmek ise bu yılı kutlamanın en inanılmaz yolu oldu. Bu özel grubun bir parçası olarak ismimin layık görülmesi müthiş bir şey, bundan çok şeref duyuyorum.” – Stephen Curry, NBA 2015 En Değerli Oyuncu
  • “Taraftarlar bu sezon yapabileceklerimin küçük bir parçasına şahit oldular ve ben de NBA 2K16 kapak yıldızı seçilmekten onur duyuyorum. Çocukluğumdan beri hayalini kurduğum bir şeydi ve kendimi o kapakta görmek gerçekten inanılmaz bir duygu.” – James Harden
  • “Son birkaç yıldır 2K ile çalışmaktan büyük keyif aldım ve NBA 2K16 kapak yıldızı olarak seçilmekten onur duydum. Benden önce NBA 2Kkapaklarında yer alan sporcuları düşündüğümde böylesine inanılmaz isimlerin yanında olabilmek müthiş bir şey.” – Anthony Davis

NBA 2K16 PlayStation®4 ve PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemleri, Microsoft Xbox One oyun ve eğlence sistemi ve Xbox 360 oyun ve eğlence sistemi ve Windows PC platformlarında 29 Eylül 2015’te piyasada olacak.

Sosyal medyada @NBA2K hesaplarını takip edebilir ve en yeni NBA 2K16 haberleri için #BeTheStory hashtagini kullanabilirsiniz.

 

* 2000 – 2015 Metacritic.com ve Gamerankings.com’a göre  

 

2K, Take-Two Interactive Software, Inc.’in (NASDAQ: TTWO) yayın markasıdır.



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.