-->
MSI, Gamescom 2015’te!

MSI, yeni nesil Z170 GAMING anakartları ile beraber notebook, ekran kartı ve AIO PC’lerini görücüye çıkarıyor. Dünya çapında lider oyun markası MSI, Almanya’nın Cologne kentinde gerçekleşen Gamescom 2015 fuarında boy gösteriyor. 5-9 Ağustos tarihleri arasında kapılarını açık tutacak olan Avrupa’nın en büyük oyun fuarında MSI, yepyeni MSI Z170 GAMING anakartları da dahil olmak üzere beğeni […]

06.08.2015 | ulasufuk

MSI, yeni nesil Z170 GAMING anakartları ile beraber notebook, ekran kartı ve AIO PC’lerini görücüye çıkarıyor.

Dünya çapında lider oyun markası MSI, Almanya’nın Cologne kentinde gerçekleşen Gamescom 2015 fuarında boy gösteriyor. 5-9 Ağustos tarihleri arasında kapılarını açık tutacak olan Avrupa’nın en büyük oyun fuarında MSI, yepyeni MSI Z170 GAMING anakartları da dahil olmak üzere beğeni toplayan GAMING serisi ürünlerini sergiliyor. Bunlar arasında XSplit Gamecaster 2.5 ile güçlendirilen ilk oyun laptopları olan Tobii Eye Control destekli GT72, mekanik klavyeli GT80 yer alıyor. Ayrıca yeni Nightblade MI masaüstü PC ve üst sınıf GTX980Ti GAMING 6G ekran kartını da ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

Gamescom’da MSI, sahneyi oyuncular için hazır tutuyor. Free-to-play “Oyun Deneyim Alanı”, oyuncuların birbirine karşı mücadele ettikleri en güçlü oyun araçları ile donatılmış durumda. Ayrıca XSplit’in Medya prodüksiyon ekibi de oyunları MSI Twitch üzerinden yayınlamak için davet edildi! Tüm bunlar oyun oynarken eğlenmeniz için!. Siz de erkenden gelerek ekibinizi sahnede görebilirsiniz!

Gamescom’un eğlence alanı tüm ziyaretçilere 6-9 Ağustos tarihleri arasında Salon 8.1, Stand A051’de açık olacak. MSI ise dizüstü, anakart, ekran kartı ve AIO PC’lerden oluşan geniş oyun ürünlerini sergileyecek. Yukarıda bahsedilen “free-to-play” alanında MSI’ın güçlü anakartları ve ekran kartları oyunseverlerin yeteneklerini popüler takım oyunu  Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) üzerinde sergilemeleri için hazır olacak. Aynı zamanda XSplit medya prodüksiyon ekibi ve yayıncılar da oyunları gerçek zamanlı olarak MSI resmi Twitch.tv kanalı üzerinden yayınlayacak. Fuar ziyaretçileri için tüm MSI ürünleri Booth D015 in Salon 2.1 Stand D015’te bulunacak.

MSI, tanınmış oyun yayıncıları Square Enix (Salon 9, Stand B-031/B-041) ve Ubisoft (Salon 6.1, B020) ile işbirliği de yapıyor. Ziyatetçiler Square Enix’in en yeni Final Fantasy Zero ve Ubisoft’un Heroes of Might & Magic VII ve ANNO 2205 oyunlarını üst sınıf MSI GAMING notebookları üzerinde oynayabiliyorlar. Ayrıca MSI global yayın şirketi AZUBU.TV (Salon 8, A021) ile güçlerini birleştirerek heyecan verici turnuvaları akışlarla yayınlayarak hem fuar ziyaretçilerine, hem de online izleyenlere MSI GAMING notebookların gücünü gerçek zamanlı olarak gösteriyor.

MSI Twitch: twitch.tv/msigamingAMEU

MSI Z170 GAMING anakartlarla PC oyunlarında devrim

MSI, Enthusiast, Performance ve Arsenal olmak üzere üç farklı seride çıkan yepyeni MSI Z170 GAMING anakartlarla oyunda yeni bir seviyeye ulaşıyor. İster mücadeleci bir oyun tutkunu, ister ara sıra oyun oynayan biri olun; size uygun bir MSI GAMING anakart mutlaka mevcut.

Her seri, hızı, sesi ve kararlılığı optimize eden GAMING LAN, Audio Boost, USB 3.1 gibi birçok oyun özelliğine sahip. Ayrıca yeni anakartlar oyunculara özel benzersiz donanımlarla geliyor. Tüm MSI GAMING anakartlar, DDR4 Boost teknolojisi ile donatılmış durumda. Bu sayesde bellek devrelerini izole ederek bellek sinyallerinin herhangi bir parazitten etkilenmeden doğrudan iletilmesine olanak tanıyor ve hem performans, hem kararlılığı arttırıyor.

Yetenekli, mücadeleci oyuncular için üretilen sınıfının en iyisi GAMING anakartlar olan Enthusiast GAMING anakartlarla oyuna tam anlamıyla hükmedebilirsiniz; benzersiz RGB LED ışıkları ve yıldırım hızında performansa sahip Performance GAMING anakartlar ile stilinizi konuşturun; ya da hem online, hem de offline oyunlara sınırsız oyun keyfi için Arsenal GAMING anakartlardan birini seçin. Kaderinizi kendiniz belirleyin!

Daha fazla bilgi için: gaming.msi.com/event/gamescom

MSI, Gamescom 2015’te tüm oyun ihtiyaçlarınızı karşılayacak en yeni ve en iyi ürünlerini sunuyor

Çılgınca bir hıza sahip oyun laptopları da MSI’ın standında yer alıyor. MSI, oyun dizüstülerine 5. nesil en yeni Intel® Core™ Broadwell-H işlemcileri koyan ilk firma. Önceki nesil Haswell işlemcilere göre Intel® Core™ i7 5950HQ CPU’ların performansları 3D oyunlarda %20, matematik işlemlerde %10, CAD/CAM uygulamalarında ve video çözme/düzenlemede ise %20 daha hızlı.

Çok daha kolay ve sezgisel bir kullanıcı deneyimi yaratmak amacıyla SplitmediaLabs, canlı yayın ve kayıt uygulamasının yeni güncellemesi olan XSplit Gamecaster 2.5 versiyonunu sunuyor. DDD grubunun sayesinde,  arkaplan yok etme ve yeşil fon özellikli TriDef® SmartCam™ yazılımının XSplit ürünlerine entegre edilmesi artık mümkün. Ayrıca Gamescom ile eşzamanlı olarak çıkarılan yeni güncelleme tüm XSplit ürünlerini de kapsayacak büyük bir yenililk. Buna SplitmediaLabs firmasının benzer bir entegrasyon ve yeniden tasarlanan kullanıcı arayüzüne sahip amiral gemisi XSplit Broadcaster uygulaması da dahil.

GT72 Gaming dizüstü, NVIDIA® G-SYNC ve Tobii eye-tracking ile gelecek

MSI, standında en tanınmış oyun laptoplarını da sergiliyor: Güçlü ve kolayca yükseltilebilir oyun dizüstü GT80, A-Volute firmasının Nahimic ses teknolojisine sahip GE72 serisi ve NVIDIA® G-SYNC™ ve Tobii Eye Control göz takip teknolojisine sahip GT72 serisi bunlardan birkaçı. Tobii teknolojisine sahip GT72’leri seri üretimi 2016 yılının ilk çeyreğinde başlıyor. GT72 ile oyunları daha önce hiç deneyimlemediğiniz bir şekilde oynayacaksınız.

Güçlü ve sağlam mini PC: Nightblade MI

MSI, başarılı Nightblade serisinin kısa süre önce çıkardığı küçük kardeşi Nightblade MI modelini de sunuyor. Kitaplık rafına sığacak boyutlarına rağmen Nightblade MI, Intel® Core™ i7 işlemci ve tam boyutlu MSI GTX 960 ekran kartı ile çarpıcı bir görsel deneyime sahip. Silent Storm soğutma teknolojisi ve prestijli Nahimic ses sistemi ile gelen Nightblade MI, tüm oyuncuların ihtiyacı olan şeyi sunuyor: zafer!

Benzersiz bir soğutma ve akustik performans:
GTX980 Ti GAMING 6G ekran kartı

MSI’ın başarılı GAMING ekran kartı serisi de tüm ihtişamı ile görücüye çıkıyor. Bunların başında 6GB GDDR5 belleği ve dünya çapında yüzlerce ödüle sahip Twin Frozr V termal tasarıma sahip MSI GTX 980Ti GAMING 6G bulunuyor. MSI’ın Twin Frozr V GAMING ekran kartları, MSI Gaming App uygulamasının yeni versiyonu ile kontrol edilebilen LED geriden aydınlatmalı MSI ejderhasına sahip. Bu muhteşem görüntüyü tamamlamak için MSI tarafından kısa süre önce çıkarılan üst sınıf GAMING SLI köprüsü de kendi özel LED aydınlatma kontrollerine sahip.

MSI, Gamescom 2015’te nerede?

Tarih: 5-9 Ağustos 2015 (6-9 Ağustos arası herkese açık)
Yer: Koelnmesse (Cologne Ticaret Fuarı vey Cologne Fuar Merkezi), Cologne, Almanya
Eğlence alanı: Salon 8.1, Stand A051 (Tüm ziyaretçiler)
İş alanı: Salon 2.1, Stand D015 (Ticari ziyaretçiler)
Ayrıca şu standlarda:
Square Enix: Salon 9, Stand B-031/B-041,
Ubisoft: Salon 6.1, Stand B020,
AZUBU.TV: Salon 8, Stand A021

MSI Masters Gaming Arena 2015 Büyük Final yaklaşıyor: 200,000 doların üzerinde ödül sizleri bekliyor

İki aylık başabaş mücadelelerin ardından uzun süredir beklenen MSI MGA 2015 elemeleri, dünyanın her yanından gelen 16 StarCraft II® oyuncusu ve 8 Heroes of the Storm™ takımı ile sonuçlandı. Ekipler, Seattle’da yapılacak PAX Prime 2015 dahilinde gerçekleşecek Büyük Final’de 28-31 Ağustos tarihleri arasında 200.000 doları bulan ödüller için mücadele edecek.
Detaylar, etkinlik web sitesinde duyurulacak. MSI, değişilik yapma hakkını saklı tutmaktadır.
MSI MGA 2015: gaming.msi.com/mga

MSI ile Yenilikçiliğin 29 yılı

MSI bu yıl 29 yaşına basıyor ve yıldönümünü heyecan verici birçok etkinlikle kutluyor.

Oyun sektöründe lider marka olarak MSI, 29 yıl önce kuruldu. Önceki yıllarda 120 farklı ülkeyi kapsayan dev bir global satış mevcudiyetine sahip. ve dünya çapında 350 medya kuruluşundan 10.000’in üzerinde ödülle tanınıyor. MSI’ın yenilikçiliğinin kalbinde hiçbir zaman bitmeyen “Top Player, Top Choice” ürünleri bulunuyor. Dünyanın her bölgesinden 12 pro-gaming takımı ile yaptığı işbirliği ile MSI aynı zamanda uluslararası oyun turnuvalarının etkin bir katılımcısı olmasının yanında dünya çapında tüm oyun meraklıları ve eSpor oyuncularının da istisnasız favorisi olan MSI Masters Gaming Arena (MGA) turnuvasına da evsahipliği yapıyor. MSI, dünyanın en iyi oyun markası olmaktan gurur duyuyor!

Temmuz ayında başlayan ve takip eden aylarda devam edecek olan tüm yıldönümü etkinliklerinde MSI hayranlarına muheteşem ödüller kazanmaları için birçok fırsat sunulacak. Bize katılın ve MSI’ın yeni çağını birlikte kutlayalım!



Popüler Haberler


Rockstar Games, GTA+ abonelik ücretlerini Türkiye’de 127 TL artırarak 72 TL’den 199 TL’ye yükseltti.


Deep Silver ve Warhorse Studios, heyecanla beklenen Kingdom Come: Deliverance 2’nin 18 Nisan’da duyurulacağını duyurdu!


Oyun dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan BAFTA, sahiplerini buldu.


Fallout 4 hayranları dikkat! Bethesda, oyunun yeni nesil güncellemesi için resmi çıkış tarihini açıkladı.