-->
Joygame’e Özel Arama Motoru’nu Yandex Geliştirdi

Türkiye’nin internet arama motoru Yandex, Türkiye’nin en büyük dijital eğlence platformu Joygame için özel bir browser geliştirdi. Türkiye’nin lider online oyun yayıncısı Joygame ve Türkiye’nin internet arama motoru Yandex işbirliğinde geliştirilen Joygame’e özel Yandex.Browser kullanıcıların beğenisine sunuldu. Oyun severlere hızlı, güvenli ve pratik bir internet deneyimi sunan Yandex.Browser’ın bu özel sürümünde kullanıcılar, Joygame oyun temalarına […]

21.08.2015 | ulasufuk

Türkiye’nin internet arama motoru Yandex, Türkiye’nin en büyük dijital eğlence platformu Joygame için özel bir browser geliştirdi.

Türkiye’nin lider online oyun yayıncısı Joygame ve Türkiye’nin internet arama motoru Yandex işbirliğinde geliştirilen Joygame’e özel Yandex.Browser kullanıcıların beğenisine sunuldu. Oyun severlere hızlı, güvenli ve pratik bir internet deneyimi sunan Yandex.Browser’ın bu özel sürümünde kullanıcılar, Joygame oyun temalarına kolayca ulaşabiliyor. Joygame’in Mstar, Goley ve Wolfteam oyunları özelinde başlayan proje, kullanım kolaylığı, hızı ve oyunseverlere hitap eden görselliği ile dikkat çekiyor.

Joygame Yandex.Browser’ın oyunseverler için öne çıkan bir diğer özelliği ise; çoğunlukla tarayıcılar üzerinden oyun oynamak için kullanılan ve birçok tarayıcı tarafından artık desteklenmeyen Unity Web Player ve uygulama geliştirme arayüzü olan NPAPI desteğini sürdürecek olması. Böylece tarayıcı üzerinden Unity desteği gerektiren oyunları oynamak isteyen kullanıcılar Yandex.Browser ile sorun yaşamadan oyun keyfin, yaşamaya devam edecekler. Joygame’e özel Yandex.Browser’a http://joy.ac/4fHm linkinden ulaşabilirsiniz.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!