-->
Intel de OSVR Ailesine Katıldı!

Sanal gerçeklik cihazları için evrensel bir standart oluşturmak amacıyla kurulan Open Source Virtual Reality (OSVR) platformuna Intel de katıldı. Sanal gerçeklik teknolojisini herkes için ulaşılabilir kılmak isteyen OSVR artık Intel RealSense teknolojisinden de güç alacak. Intel Perceptual Computing’in Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Achin Bhowmik, OSVR ailesine katılmalarıyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “Intel, derinlik […]

21.08.2015 | ulasufuk

Sanal gerçeklik cihazları için evrensel bir standart oluşturmak amacıyla kurulan Open Source Virtual Reality (OSVR) platformuna Intel de katıldı. Sanal gerçeklik teknolojisini herkes için ulaşılabilir kılmak isteyen OSVR artık Intel RealSense teknolojisinden de güç alacak.

Intel Perceptual Computing’in Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Achin Bhowmik, OSVR ailesine katılmalarıyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “Intel, derinlik algılama ile tüm geliştiriciler için yeni fırsatlar yaratıyor ve böylece özellikle sanal gerçeklik alanında harika yeni etkileşimler sağlıyor. OSVR’ın geliştiricileriyle çalışacağımız, onları Intel RealSense teknolojisiyle buluşturacağımız ve VR’a interaktif deneyimler getireceğimiz için çok heyecanlıyız.”

Intel oyun ve diğer alanlarda sezgisel Sanal ve Artırılmış Gerçeklik uygulamalar geliştirilebilmesi için OSVR ailesiyle birlikte çalışacak ve onların Intel RealSense teknolojisine kusursuz biçimde ulaşmasını sağlayacak.

Silikon Vadisi’nin son aylardaki en büyük odak noktalarından biri olan Sanal Gerçeklik platformları büyük hızla gelişiyor ve OSVR ailesi de aynı hızla genişliyor. Valve’ın OpenVR’ı, MonoGame, VorpX ve Unigine motoru, OSVR tarafından desteklenen en son teknolojiler arasında yer alıyor. Yüksek performanslı VR’da dünya liderlerinden olan Sensics ve oyuncu ekipmanlarının yanısıra yenilikçi teknoloji girişimleriyle de tanınan Razer, OSVR platformuna liderlik ediyorlar. Razer, oyuncuların sanal gerçeklik teknolojisini kusursuz bir şekilde kullanabilmesi için ekstra çalışmalar yapıyor.

OSVR hakkında daha fazla bilgi almak ve geliştirici topluluğuna katılmak için: www.osvr.com



Popüler Haberler


Predator Helios 16 PH16-71: Güçlü donanımı ve etkileyici ekranıyla oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor! Keşfet ve maceraya hazır ol!


Ario’ya adım atın ve heyecan verici bir maceraya hazır olun! Görsel şöleni, akıcı oynanışı ve etkileyici hikayesiyle sizi bekliyor!


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!