-->
Hounds: The Last Hope’tan Heyecan ve Aksiyon Dolu Yeni Yama!

Açık betası ilk kez 17 Nisan’da oyunseverlerle buluşan Hounds: The Last Hope’un yeni yaması 13 Ağustos tarihinde yayınlandı. Yeni yama ile birlikte oyun kullanıcılarına daha fazla deneyim imkanı ve daha fazla heyecan sunuluyor. Yüksek oyun grafikleri ile MMOTPS ve RPS oyun deneyimini ücretsiz olarak bir arada sunan Hounds: The Last Hope’un yayınlanan son yamasında, Wickbroke’lara […]

14.08.2015 | ulasufuk

Açık betası ilk kez 17 Nisan’da oyunseverlerle buluşan Hounds: The Last Hope’un yeni yaması 13 Ağustos tarihinde yayınlandı. Yeni yama ile birlikte oyun kullanıcılarına daha fazla deneyim imkanı ve daha fazla heyecan sunuluyor.

Yüksek oyun grafikleri ile MMOTPS ve RPS oyun deneyimini ücretsiz olarak bir arada sunan Hounds: The Last Hope’un yayınlanan son yamasında, Wickbroke’lara karşı savaş tüm hızıyla devam ederken daha fazla operasyon deneyimi oyuncuları bekliyor. Kolay ve zor seviye seçenekleri ile ana ve ek operasyonların yanı sıra hafta boyunca açılacak yeni özel operasyonlar yeni yamanın öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor. Bu özel operasyonlar oyunculara daha iyi eşyalar, daha fazla altın ve tecrübe puanına sahip olma imkanı sunuyor.

İki yeni silah seti ile Tier 3 silahlar da yeni yamada

Netmarble EMEA’nın yeni yamasını duyurduğu Hounds: The Last Hope, Mavi Alev ve Kızıl Kertenkele silah setlerinin ardından kırmızı ve beyaz renklerden oluşan Kurtarıcı ve Yargıç Serisi yeni silah setlerini çok özel şans kutuları ile mağazada oyunseverlerle buluşturuyor. Yeni yamada oyuncular ayrıca yeni silah setlerini Tier 2’den Tier 3’e yükseltebiliyor.

70. seviye ile birlikte bol ödüller

Yeni yamada 70. Seviye yolunun açıldığı oyunda 70. Seviye olan herkese 40 adet L ve U Jeton hediye ediliyor. Avatar seçeneklerinin de çoğaldığı oyuna eklenen Polis ve Gangster avatarları 30 günlük seçenekler ile mağazada oyuncuların beğenisine sunuluyor.

Sayılarla Hounds: The Last Hope

Dünya genelinde yüzbinlerce kişi tarafından ilgiyle oynanan MMOTPS ve RPS oyunu Hounds: The Last Hope, toplam 300 bin kullanıcıya sahip. Dünya genelinde 80 farklı ülkede oyunseverlerin beğenisini toplayarak oynanan oyunda şimdiye kadar 340 bin karakter oluşturuldu. Her oyuncunun günde ortalama 3 saat süreyle oynadığı ve açılışından bu yana 1 milyon görevin tamamlandığı oyunda toplamda 10 bin klan bulunuyor. Şimdiye kadar 644 milyon Wickbroke’un öldürüldüğü oyunda oyuncular 666 bin PVP maçında karşı karşıya gelirken toplamda 27 milyon dakika operasyon yürütüldü.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!