-->
Futbol Heyecani Goley İle 2’ye Katlaniyor

Futbolseverlerin tutkuyla oynadığı Goley, Temmuz ayında da rekorlara imza atarken, oyuna eklenen yeni mod oyuncuların futbol heyecanını ikiye katlayacak. Eğlenceli karakterleri ile bilindik futbol oyunlarına yeni bir soluk getiren, Türkiye’nin en eğlenceli MMO Futbol oyunu Goley, yeni oyun modunu futbolseverlerin beğenisine sundu. 2’ye 2 oyun modunu yayına alan Goley artık 4 kişinin aynı anda oyun […]

24.08.2015 | ulasufuk

Futbolseverlerin tutkuyla oynadığı Goley, Temmuz ayında da rekorlara imza atarken, oyuna eklenen yeni mod oyuncuların futbol heyecanını ikiye katlayacak.

Eğlenceli karakterleri ile bilindik futbol oyunlarına yeni bir soluk getiren, Türkiye’nin en eğlenceli MMO Futbol oyunu Goley, yeni oyun modunu futbolseverlerin beğenisine sundu. 2’ye 2 oyun modunu yayına alan Goley artık 4 kişinin aynı anda oyun oynamasına olanak sağlıyor. Futbol oyunu takipçilerinin konsol oyunlarından aşina olduğu 2’ye 2 oyun modunu yayına alan Goley’de oyuncular, daha önce rakip olarak oynadıkları arkadaşlarıyla ikili takım olarak maça çıkıp paslaşabilecek, birbirinden güzel golleri hazırlayabilecekler.

Yeniliklerin bitmediği Goley’de yaz mevsiminin müjdelerinden bir tanesi de Liderler Kupası Ödülleri oldu. 15 günlük sezonlar halinde gerçekleşecek sistemde sezon sonunda oyuncular oyun içi ödüller kazanacak. Bu sistemde oyuncuların kendi takımlarıyla katıldıkları 1v1 maçlarda farklı seviyelerden oyuncularla eşleşerek kazanabildikleri kadar çok maç kazanmaları gerekiyor. Toplam 6 kümeden oluşan Liderler Kupası’nda her kümenin kendi şampiyonlarına verdiği özel ödüller bulunuyor. Son küme olan Efsane Küme’nin şampiyonları ise o sezonun da şampiyonları olarak büyük ödülleri kazanıyor.

Sıcaklardan Bunalanlar Goley’in Rüzgarına Kapıldı

Yaz mevsimi ve sıcak havalardan bunalan oyunseverler, Temmuz ayında da Goley’de rüzgar gibi estiler. Goley ekibinin Temmuz ayı sonuçlarına göre hazırladığı infografik çalışma, futbolseverlerin futbol tutkusunu lig öncesinde ortaya koyuyor. Goley’in Temmuz ayı verilerine bakıldığında ortalama 190 dakika oyunda kalan Goley tutkunları, toplamda 2 milyonu aşan karşılaşmalarda tam 10 milyon 500 bin gol attılar. Maçlarda en çok İspanyol takımları tercih edilirken en sevilen teknik direktör Mourinho oldu. Goley tutkunlarının Temmuz ayı karşılaşmalarında en çok tercih ettikleri futbolcular ise Messi, Ronaldo, Mertecacker, Benzema ve Casillas oldu.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!