-->
Escapist’te Ahmet Ümit Odası Açıldı

‘Agatha’nın Anahtarı’nı bul, odadan kaç! Trump Alışveriş Merkezi’nde faaliyet gösteren Türkiye’nin en büyük kaçış oyunu Escapist’te, Ahmet Ümit işbirliğiyle hazırlanan ‘Agatha’nın Anahtarı’ odası açıldı. Ahmet Ümit’in tüm kitaplarından detayların yer aldığı ve her şeyin el işçiliğiyle hazırlandığı oda tüm gizemiyle macera severleri bekliyor. Türkiye’nin en büyük kaçış oyunu Escapist, polisiye severlere özel, Ahmet Ümit’in Agatha’nın […]

11.08.2015 | ulasufuk

‘Agatha’nın Anahtarı’nı bul, odadan kaç!

Trump Alışveriş Merkezi’nde faaliyet gösteren Türkiye’nin en büyük kaçış oyunu Escapist’te, Ahmet Ümit işbirliğiyle hazırlanan ‘Agatha’nın Anahtarı’ odası açıldı. Ahmet Ümit’in tüm kitaplarından detayların yer aldığı ve her şeyin el işçiliğiyle hazırlandığı oda tüm gizemiyle macera severleri bekliyor.

Türkiye’nin en büyük kaçış oyunu Escapist, polisiye severlere özel, Ahmet Ümit’in Agatha’nın Anahtarı kitabından yola çıkarak hazırladığı yeni kaçış odasını açtı.

Kendinizi gerçekten Pera Palas’ta hissedeceksiniz!

Polisiye roman denilince akla ilk gelen isim Ahmet Ümit ile işbirliği yapılarak tasarlanan kaçış odasında her şey el işçiliğiyle hazırlandı. Pera Palas’ın 411 no’lu odasından esinlenilerek hazırlanan odada dış sesler dahi Pera Palas’tan canlı kayıt alınarak yapıldı.

Agatha’nın Anahtarı’nı bul, odadan kaç

Agatha’nın Anahtarı kitabından esinlenilerek yeni bir kurguyla hazırlanan odada kendinizi geçmişin karanlık sırlarını çözmeye çalışırken bulacaksınız. Bir ajanı canlandıracağınız oyunda bu kez romanın başkahramanı siz olacaksınız. Farklı bir kurgu ve gizemli bir maceranın yer aldığı odada beklenmedik sırlar çözülmeyi bekliyor. Rezervasyon için: www.escapist.com.tr // 0212 272 71 50

agathanin+anahtari



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!