-->
Dragon Quest Heroes: The World Tree’s Woe and The Blight Below’un Yeni Fragmanında On İki Kahraman Biraraya Geliyor

Square Enix Ltd. bugün DRAGON QUEST HEROES®: The World Tree’s Woe and the Blight Below için oyunculara oyunun renkli kadrosu ve canlı dünyasına daha yakından bakma imkanı sağlayan yepyeni bir fragman yayınladı. Oyuncular Royal Guard yüzbaşıları Luceus ve Aurora’nın serinin favori karakterlerinden DRAGON QUEST IV‘ten Alena ve DRAGON QUEST VIII‘ten doğru yolu bulmuş haydut Yangus gibi […]

28.08.2015 | ulasufuk

Square Enix Ltd. bugün DRAGON QUEST HEROES®: The World Tree’s Woe and the Blight Below için oyunculara oyunun renkli kadrosu ve canlı dünyasına daha yakından bakma imkanı sağlayan yepyeni bir fragman yayınladı.

Oyuncular Royal Guard yüzbaşıları Luceus ve Aurora’nın serinin favori karakterlerinden DRAGON QUEST IV‘ten Alena ve DRAGON QUEST VIII‘ten doğru yolu bulmuş haydut Yangus gibi isimlerle bir araya gelerek yaratıkların peşine düşmelerini izleyebilecekler.

Oyuncular her bir karakterin kendine has yeteneklerini ve savaş sırasındaki farklı oyun stillerini kullanırken DRAGON QUEST serisinden tanıdık yüzleri hemen fark edecekler. Kiryl’in düşmanları uzak tutan mızrağından, Nera’nın yaratıkları uzaklaştıran sihirli baloncuklarına kadar ikonik DRAGON QUES kahramanlarından on ikisi arasından seçim yapabilecekler. Kadroda ayrıca sert Arba Kralı Doric ve Arba’nın kurnaz bilimadamı zeki Isla gibi yeni isimler de bulunuyor.

DRAGON QUEST HEROES: The World Tree’s Woe and the Heroes You Know” fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz:

 

DRAGON QUEST HEROES: The World Tree’s Woe and the Blight Below 16 Ekim 2015’ten itibaren Avrupa ve PAL bölgelerinde satışa çıkacak.

Hikaye

Arba şehri üzerine karanlık bulutlar çökmüş, bir zamanlar barış içinde yaşayan yaratıklar öfke seline kapılmıştı. Kahramanlarımız Luceus veya Aurora rolündeki oyuncular önceki DRAGON QUES oyunlarındaki ikon isimlerin de yardımıyla yaratıkların akıllarını başlarına getirmeli ve krallığın düzenini sağlamalılar.

İlgili Linkler:

Web Sayfası: www.dragonquest-game.com/heroes

Facebook: http://www.facebook.com/DragonQuest

Twitter: @DragonQuest

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!