-->
DotA 2 İddia’da Büyük Ödül İçin Son Şans

DotA 2 The International’da final yaklaşırken toplam 1000 TL değerinde Steam Cüzdan kodu kazanma şansı devam ediyor DotA 2 The International’da büyük güne çok az kaldı. Kıran kırana geçen kıyasıya maçların ardından bir takım büyük ödülün sahibi olacak. Aynı anda DotA 2 İddia’nın kazananları da belli olacak. DotA 2 İddia sitesine ücretsiz kaydolarak 3-8 Ağustos […]

07.08.2015 | ulasufuk

DotA 2 The International’da final yaklaşırken toplam 1000 TL değerinde Steam Cüzdan kodu kazanma şansı devam ediyor

DotA 2 The International’da büyük güne çok az kaldı. Kıran kırana geçen kıyasıya maçların ardından bir takım büyük ödülün sahibi olacak. Aynı anda DotA 2 İddia’nın kazananları da belli olacak. DotA 2 İddia sitesine ücretsiz kaydolarak 3-8 Ağustos arasındaki maçların sonuçlarını en doğru tahmin eden ilk beş kişi EPIN’den harika ödüller kazanacak.

dota2-oduller

The International turnuvasında son maçlar yarın yapılacak. Herkesin nefesini tutarak beklediği büyük finalin kazananlarından biri olmak için DotA 2 İddia sitesine Facebook hesabınızı kullanarak ücretsiz üye olup 3-8 Ağustos arasındaki maçların sonuçlarını doğru tahmin etmeniz yeterli. Siteye üye olduktan sonra DotA 2 İddia sponsorları tarafından sağlanan ve hiçbir şekilde parayla satılmayan “Gazoz Kapakları” ile maç sonuçlarını tahmin etmeye başlayabilirsiniz.

dota2iddiagorsel2

Tıpkı DotA 2 maçları gibi DotA 2 İddia’da da kazanan son ana kadar değişebilir, o yüzden kalan maçların sonuçlarını doğru tahmin ederek kazanan ilk beş kişi arasında yer almak için elinizi çabuk tutun. DotA 2 İddia’da 3-8 Ağustos arasındaki maçların sonuçlarını en doğru tahmin eden ilk beş kişinin EPIN’den kazanacağı ödüllerse şöyle:

Birinciye;

500 TL Değerinde Steam Cüzdan

İkinciye;

250 TL Değerinde Steam Cüzdan

Üçüncüye;

150 TL Değerinde Steam Cüzdan

Dördüncüye;

75 TL Değerinde Steam Cüzdan

Beşinciye;
25 TL Değerinde Steam Cüzdan

DotA 2 The International ile birlikte DotA 2 İddia’nın Beta süreci de sona erecek ama Dota 2 İddia heyecanı kısa bir süre sonra yeni DotA 2 maçları ile devam edecek. Hadi, siz de hemen http://dota2iddia.com/ adresine gidip siteye kaydolun ve bu harika ödülü kazanacak şanslı beş kişiden biri olma şansını yakalayın!



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!