-->
DotA 2 İddia Heyecanı Tam Gaz Devam Ediyor

Yüzlerce liralık Steam Cüzdan kodu kazanma şansı ikinci gün maçları ile devam ediyor DotA 2 İddia’da heyacan ikinci gün maçlarıyla ara vermeden devam ediyor. İlk günkü çekişmeli maçların ardından bir üst tura çıkan takımlar birincilik için mücadele ederken DotA 2 İddia üyelerinin yüzlerce lira değerinde Steam Cüzdan kodu kazanma şansı da devam ediyor. DotA 2 İddia […]

06.08.2015 | ulasufuk

Yüzlerce liralık Steam Cüzdan kodu kazanma şansı ikinci gün maçları ile devam ediyor DotA 2 İddia’da heyacan ikinci gün maçlarıyla ara vermeden devam ediyor.

İlk günkü çekişmeli maçların ardından bir üst tura çıkan takımlar birincilik için mücadele ederken DotA 2 İddia üyelerinin yüzlerce lira değerinde Steam Cüzdan kodu kazanma şansı da devam ediyor. DotA 2 İddia sitesine ücretsiz kaydolarak 3-8 Ağustos arasındaki maçların sonuçlarını tahmin edin, kazanmanın sevincine siz de ortak olun. DotA 2 The International turnuvasındaki ilk gün maçlarının sonuçlarını ve yapılacak maçların takvimini bulabileceğiniz DotA 2 İddia sitesine Facebook hesabınızı kullanarak ücretsiz üye olabilirsiniz. Ardından DotA 2 İddia sponsorları tarafından sağlanan ve hiçbir şekilde parayla satılmayan “Gazoz Kapakları” ile maç sonuçlarını tahmin etmeye başlayabilirsiniz. 3-8 Ağustos tarihleri arasında oynanacak DotA 2 The International maçlarının sonuçlarını en doğru şekilde tahmin eden ilk beş DotA 2 İddia üyesini ise EPIN sponsorluğuyla sağlanan toplamda 1000 TL’ye ulaşan Steam Cüzdan kodu bekliyor. Bu ödülün dağılımı ise şöyle olacak:

Birinciye;
500 TL Değerinde Steam Cüzdan İkinciye;
250 TL Değerinde Steam Cüzdan Üçüncüye;
150 TL Değerinde Steam Cüzdan Dördüncüye;
75 TL Değerinde Steam Cüzdan Beşinciye;
25 TL Değerinde Steam Cüzdan  Hadi, siz de hemen http://dota2iddia.com/ adresine gidip siteye kaydolun ve bu harika ödülü kazanacak şanslı beş kişiden biri olma şansını yakalayın!



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!