-->
Disney Infinity 3.0 Detayları

Dünyanın en iyi karakterlerini tek bir oyunda toplayarak, oyuncuların kendi hikayelerini yaratmasına imkan veren,  2014’ün en çok satan oyuncak / video oyun platformu Disney Infinity;  yeni Infinity  3.0 Star Wars oyununda Star Wars, Marvel, Disney ve Pixar kahramanlarına ev sahipliği yapacak! Star Wars nesiller boyunca devam eden bir seri ve Disney Infinity 3.0 ailelere ve serinin […]

14.08.2015 | ulasufuk

Dünyanın en iyi karakterlerini tek bir oyunda toplayarak, oyuncuların kendi hikayelerini yaratmasına imkan veren,  2014’ün en çok satan oyuncak / video oyun platformu Disney Infinity;  yeni Infinity  3.0 Star Wars oyununda Star Wars, Marvel, Disney ve Pixar kahramanlarına ev sahipliği yapacak!

Star Wars nesiller boyunca devam eden bir seri ve Disney Infinity 3.0 ailelere ve serinin hayranlarına en sevdikleri Star Wars anlarını yeniden yaşama şansı veriyor!

Disney Infinity 3.0 Başlangıç Paketi içeriği:

  • Disney Infinity 3.0 Tabanı ve video oyun yazılımı
  • Star Wars: Twilight of the Republic Oyun Seti: Ahsoka Tano ve Anakin Skywalker karakter figürleri
  • PC ve mobil cihazlar için içerik açacak olan web şifresi kartı bulunacak.
  • Diğer Disney Infinity 3.0 Oyun Setleri, figürler ve Oyuncak Kutusu Genişleme Oyunları ayrı satılacak.

Disney Infinity 1.0 ve 2.0 versiyonlarındaki tüm figürler ve Güç Diskleri yenilenen Oyuncak Kutusunda Disney Infinity 3.0 ile uyumlu olacak ve ilk kez Güç Diskleri seriye-özel dörtlü paketler halinde etiketlenmiş şekilde satılacak.

Her bir Star Wars Oyun Seti farklı deneyimleri, farklı oynanış, ortam ve karakterler sunacak. Star Wars™: Twilight of the Republic Oyun Seti Jedi’ların güçlerinin zirvede olduğu bir dönemde geçecek ve oyuncular Ahsoka Tano, Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Yoda ve Darth Maul’un yanında Güç™ ve Işın Kılıçları™ kullanarak epik savaşlara katılacak ve savaş yeteneklerini geliştirecekler. Buna ek olarak oyuncular tüm Star Wars Oyun Setlerinde tüm Star Wars karakterleriyle oynayabilme imkanına da sahip olacaklar.

 

Infinity 3.0 Star Wars Başlangıç Paketi PS4/XBOX ONE DISNEY
Infinity 3.0 Star Wars Başlangıç Paketi PS3/X360 DISNEY

 



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.