-->
Dishonored Definitive Edition Detayları

Arkane Studios’un 2012’de Yılın Oyunu seçilen oyunu Dishonored ve tüm ek içeriği – Dunwall City Trials, The Knife of Dunwall, The Brigmore Witches ve Void Walker’s Arsenal – Dishonored Definitive Edition ile PlayStation 4 ve Xbox One’a geliyor. Dishonored’ı ve tüm ek içeriğini yeni konsol sistemlerinde ilk kez oynayacak ve bu neslin güçlü donanımını sonuna […]

14.08.2015 | ulasufuk

Arkane Studios’un 2012’de Yılın Oyunu seçilen oyunu Dishonored ve tüm ek içeriği – Dunwall City Trials, The Knife of Dunwall, The Brigmore Witches ve Void Walker’s Arsenal – Dishonored Definitive Edition ile PlayStation 4 ve Xbox One’a geliyor. Dishonored’ı ve tüm ek içeriğini yeni konsol sistemlerinde ilk kez oynayacak ve bu neslin güçlü donanımını sonuna kadar kullanan grafiklere hayran olacaksınız.

İçindekiler:

Dishonored

100’ün üzerinde Yılın Oyunu ödülünün sahibi Dishonored sizi intikam peşindeki bir doğaüstü suikastçinin rolüne sokan etkileyici bir birinci şahıs aksiyon oyunudur. Dishonored’ın esnek dövüş sistemi ile doğaüstü yeteneklerinizi, silahlarınızı ve tuhaf ekipmanlarını birleştirerek hedeflerinizi yaratıcı şekillerde ortadan kaldırın. Düşmanlarınızı karanlığın perdesinde gizlenerek takip edin veya acımasızca doğrudan saldırın. Görevlerin sonucu vermiş olduğunuz kararlara göre değişecek.

The Knife of Dunwall

The Knife of Dunwall’da İmparatoriçeyi öldürmüş olan efsanevi suikastçi Daud rolündesiniz. İmparatoriçeyi öldürüp Dunwall’ın kaderini sonsuza kadar değiştirdikten sonra kefaret yolculuğuna çıkacaksınız. Şehrin balinacılık merkezi Rothwild Slaughterhouse ve ağır korumalı Legal District de dahil olmak üzere Dunwall’ın daha önce görmediğiniz yerlerinde dolaşırken Daud’un yeni silahlarını, ekipmanlarını ve doğaüstü güçlerini kullanacaksınız.

The Brigmore Witches

The Brigmore Witches’te efsanevi suikastçi Daud rolünde maceralarınıza devam edeceksiniz.  Daud’un hikayesini sonlandıran bu bölümde savaş halindeki çete fraksiyonlarına ve tehlikeli Brigmore cadılarına karşı duracaksınız. Drapers Ward ve Brigmore Manor gibi Dunwall’ın daha önce gidilmemiş mekanlara gidecek, silahlarınızın ve yeteneklerinizin sınırlarını zorlayacak doğaüstü güçlerle karşılaşacaksınız.

Dunwall City Trials

Dunwall City Trials’ta birbirinden farklı mücadeleler içeren 10 farklı haritada ilerlerken Dishonored’ın esnek dövüş sistemini, gizliliğe dayalı oynanışını ve farklı ortamlarını değişik biçimde tecrübe edeceksiniz. Zorlu görevleri başarmaya çalışırken gizlilik, dövüş ve hareket yeteneklerinizi sonuna kadar zorlayacak, yeni başarımlar ve gizler açacak ve çevrimiçi liderlik sıralamalarında tırmanacaksınız.

Void Walker’s Arsenal

Void Walker’s Arsenal eklenti paketi ile daha önce yalnızca Dishonored ön siparişi ile elde edilebilen dört içerik paketine erişebileceksiniz. Bu paketler farklı karakter bonusları, ek kemik muskası slotları ve fazlasını kazandıracak.

Yayıncı:                         Bethesda Softworks®

Geliştiren:                   Arkane® Studios

Çıkış Tarihi:                 28 Ağustos 2015 (Avrupa)

Platform:                   PlayStation® 4 | Xbox One

Tür:                               Birinci Şahıs Aksiyon



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!