-->
Bu Hafta Sonu Steam’de Mount & Blade: Warband’i Oynamak Bedava!

Oyunu %66’ya varan indirimlerle satın alma fırsatı da cabası  ‘Helvetica’,sans-serif; color: #1c2b28;”>Taleworlds Entertainment’ın milyonları kendine hayran bırakan Orta Çağ temalı aksiyon rol yapma oyunu Mount and Blade: Warband, bu hafta sonu Steam’de ücretsiz olarak oynanabilecek. Üstelik serideki tüm oyunları %66’ya varan indirimlerle satın almak da mümkün. Hafta sonu boyunca ücretsiz olarak oynanabilecek oyunlara Napoleonic Wars […]

28.08.2015 | ulasufuk

Oyunu %66’ya varan indirimlerle satın alma fırsatı da cabası 

‘Helvetica’,sans-serif; color: #1c2b28;”>Taleworlds Entertainment’ın milyonları kendine hayran bırakan Orta Çağ temalı aksiyon rol yapma oyunu Mount and Blade: Warband, bu hafta sonu Steam’de ücretsiz olarak oynanabilecek. Üstelik serideki tüm oyunları %66’ya varan indirimlerle satın almak da mümkün. Hafta sonu boyunca ücretsiz olarak oynanabilecek oyunlara Napoleonic Wars ve Viking Conquest Reforged Edition gibi indirilebilir içerikler de dâhil.

Oyuncuların büyük beğenisini kazanmış olan Mount & Blade: Warband, Steam’de oyunculardan en yüksek puanı alan ilk 25 oyun içerisinde bulunuyor. Yaklaşık 30 bin oyuncu tarafından “Büyük Çoğunlukla Olumlu” olarak değerlendirilen Mount & Blade Warband, sürekli büyüyen yenilikçi mod topluluğu ile dünyanın her yanındaki oyuncular tarafından oynanmaya devam ediyor.

Bu fırsattan yararlanmak için tek yapmanız gereken Steam’e girip Mount & Blade: Warband sayfasından oyunu indirmek. Oyun ve tüm indirilebilir içerikleri 27 Ağustos Perşembe saat 20:00’dan 30 Ağustos Pazar 23:00’a kadar herkesin ücretsiz erişimine açık olacak.

İçerik Paketleri:

https://goo.gl/6lVib1

YouTube Linki:

https://www.youtube.com/watch?v=lKlQJZRh864



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!