-->
Adventure Time’ın Son Mobil Uygulaması “Rockstars of Ooo” İle Sallanmaya Hazır Olun

Şimdi iOS ve Android Cihazlarda Türkiye’nin lider çocuk kanalı Cartoon Network Adventure Time fanatiklerine yeni bir müzik serüveni için hazır olmaları çağrısında bulunuyor! Cartoon Network’ün en sevilen çizgi filmlerinden Adventure Time’ın yepyeni ve özgün müzikal ritim oyunu Rockstars of Ooo; çocukların ellerinden bırakamayacakları bir mobil oyun olacak. “BMO”, “Fionna ve Cake”, “Wizard Battle”, “Henchmen ve […]

06.08.2015 | ulasufuk

Şimdi iOS ve Android Cihazlarda

Türkiye’nin lider çocuk kanalı Cartoon Network Adventure Time fanatiklerine yeni bir müzik serüveni için hazır olmaları çağrısında bulunuyor!

Cartoon Network’ün en sevilen çizgi filmlerinden Adventure Time’ın yepyeni ve özgün müzikal ritim oyunu Rockstars of Ooo; çocukların ellerinden bırakamayacakları bir mobil oyun olacak. “BMO”, “Fionna ve Cake”, “Wizard Battle”, “Henchmen ve Belly of the Beast” dahil olmak üzere, gösterinin sevilen karakterleri ile şarkı söylemek, oynamak ve önemli anların bazılarını yeniden yaşamak için, oyuncuları müziği temposuna göre dokunmaları için cesaretlendiriyor.

Deneyimlenecek ve zafer kazanılacak çeşitli oyun oynama senaryoları ve zorluk düzeylerinin yanısıra, sadece Rockstars of Ooo için bestelenmiş yepyeni şarkılar da var! Tempoya yetişebilir ve 30 düzeyin tamamının üstesinden gelebilir misin?

Pendleton Ward tarafından yaratılan ve Cartoon Network Studios tarafından üretilen Adventure Time’ın altıncı sezonu halen Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da gösterimde. Aplikasyon Ingilizce, Fransızca, Italyanca, Portekizce, Rusça ve İspanyolca’nın yanısıra Türkçe’de olacak. Adventure Time’ı her gün yakalamak için, Cartoon Network’u seyredin.



Popüler Haberler


Predator Helios 16 PH16-71: Güçlü donanımı ve etkileyici ekranıyla oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor! Keşfet ve maceraya hazır ol!


Ario’ya adım atın ve heyecan verici bir maceraya hazır olun! Görsel şöleni, akıcı oynanışı ve etkileyici hikayesiyle sizi bekliyor!


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!