-->
World of Tanks Xbox 360 Sürümü Ay’a Çıkarma Yapıyor

Nefes kesici Ay savaşlarına hazır mısınız? Wargaming Apollo 11’in Ay’a inişinin yıldönümü şerefine oyuncuların oldukça beğenisini kazanmış “Ay Modu”nun World of Tanks Xbox 360’a kısa bir süre için geldiğini açıkladı. İnsanoğlu 40 yıldan fazla bir süre önce Dünya’nın uydusuna bilinmeyeni keşfetmek üzere ilk kez ayak basmış olsa da konsol oyuncuları Ay’a bu kez kıran kırana savaşlar […]

18.07.2015 | ulasufuk

Nefes kesici Ay savaşlarına hazır mısınız?

Wargaming Apollo 11’in Ay’a inişinin yıldönümü şerefine oyuncuların oldukça beğenisini kazanmış “Ay Modu”nun World of Tanks Xbox 360’a kısa bir süre için geldiğini açıkladı.

İnsanoğlu 40 yıldan fazla bir süre önce Dünya’nın uydusuna bilinmeyeni keşfetmek üzere ilk kez ayak basmış olsa da konsol oyuncuları Ay’a bu kez kıran kırana savaşlar için geri dönüyorlar. Bugünden başlayıp 20 Temmuz’a kadar sürecek Ay Savaşları’nda kullanıcılara bu mod için özel geliştirilmiş 9. seviye bir tank olan M24 Lunar verilecek. Son teknoloji lazerlerle donatılmış bu tank engebeli Ay yüzeyinde düşmanları alt etmek için biçilmiş kaftan.

M24 Lunar’ı seçen oyuncular otomatikman yerçekimi dünyanın 1/6’sı olan Ay yüzeyine transfer olacak ve uzayda kraterler boyunca görkemli atlayışlar gerçekleştirerek birbirleriyle kapışacaklar. Arka planda Dünya’nın bulunduğu bu göz kamaştırıcı savaş alanında konsol kullanıcıları, Ay üzerinde hakimiyet elde etmeye çalışacak.

World of Tanks konsol sürümü ve oyunun Ay modu hakkında daha fazla bilgi edinmek için http://www.worldoftanks.com/Xbox adresini ziyaret edebilirsiniz.

14

181



Popüler Haberler


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


MediaMarkt, tüketicilerin akıllı telefonlara kolaylıkla ulaşabilmesi için İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Mersin ve Kayseri’de bulunan seçili mağazalarında Akıllı Telefon Kiralama hizmeti veriyor.


Azeroth’un Savaşçıları, Ejderha Adaları’nda ve adaların altında gizlenmiş birçok tehdidi alt etti.