-->
Warrior of Nemesis Zenginleştirilmiş İçeriği ile Yeniden Yayında!

Oyuna getirilen yenilik ve iyileştirmeler sayesinde bu heyecan verici ARPG yaza damgasını vuracak. Son zamanlarda Türk oyun pazarında yayınladığı oyunlarla ün kazanan Xcloud Game, Warrior of Nemesis’i bugün itibariyle yeniden yayınlayacağını duyurdu. Böylece büyük beğeni kazanmış fakat yayından kaldırılmış bu web tabanlı ARPG oyunu yeniden Türk oyuncuları ile buluşmuş olacak. Warrior of Nemesis, hikayesi, karakter ekipmanlarının […]

03.07.2015 | ulasufuk

Oyuna getirilen yenilik ve iyileştirmeler sayesinde bu heyecan verici ARPG yaza damgasını vuracak.

Son zamanlarda Türk oyun pazarında yayınladığı oyunlarla ün kazanan Xcloud Game, Warrior of Nemesis’i bugün itibariyle yeniden yayınlayacağını duyurdu. Böylece büyük beğeni kazanmış fakat yayından kaldırılmış bu web tabanlı ARPG oyunu yeniden Türk oyuncuları ile buluşmuş olacak.

Warrior of Nemesis, hikayesi, karakter ekipmanlarının bolluğu ve açık alan PK sistemi ile heyecan dolu bir 2D ARPG. Daha önce Gameturk Şirketi’nin 2013 yılında yayınladığı bu oyun, çeşitli sebeplerden dolayı geçtiğimiz Nisan ayında kapatılmıştı. Oyunu büyük bir ilgiyle takip eden ve kapatılmasından dolayı üzüntü duyan kitlenin sesine kulak veren Xcloud Game, Warrior of Nemesis’in adını İblis Avcısı olarak değiştirmek ve oyunda iyileştirmelere gitmek suretiyle yeniden yayınlama kararı aldı.

Xcloud Game yetkilileri, oyunda birçok değişiklik yapıldığını ve oyundaki sorunların tümünün giderildiğini belirtiyorlar. Ayrıca eski sürüme birçok yeni sistem katılarak, oyunun içeriğinin zenginleştirildiği ve birçok özellik katıldığının da altı çiziliyor.

İblis Avcısı sunucularının ilki bugün saat 17:00 itibariyle açılacak ve açılış şerefine oyuncuları birçok etkinlik ve Gizemli Hediye Paketi bekliyor olacak.

Kayıt olmak için hemen https://tr-game.xcloudgame.com/?m=LandingPage&a=iblisavcisi-lp1 adresine gidin ve sayfada herhangi bir noktaya bir kez tıklayın. Karşınıza çıkacak giriş ekranında ister Facebook üzerinden ister e-postanızla yeni bir hesap yaratıp oyuna giriş yapabilirsiniz.

İblis Avcısı Resmi Sitesi: 

https://tr-iblisavcisi.xcloudgame.com

 



Popüler Haberler


Predator Helios 16 PH16-71: Güçlü donanımı ve etkileyici ekranıyla oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor! Keşfet ve maceraya hazır ol!


Ario’ya adım atın ve heyecan verici bir maceraya hazır olun! Görsel şöleni, akıcı oynanışı ve etkileyici hikayesiyle sizi bekliyor!


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!