-->
Wargaming, WG Labs’i Sunar!

Master of Orion’ın geliştirme sürecinden ilham alınarak yaratılan yepyeni bir platform. Wargaming, bugün itibariyle oyun sektöründe yeniliği teşvik eden hızlı ve kullanışlı platformu WG Labs’i duyurdu. Bu platform, hem şirket dışı geliştirici ekiplerini oyun yapımı ve yayınlanması konusunda destekleyecek hem de şirket içi yeni ürünlerin oluşturulması, değerlendirilmesi ve piyasaya sürülmesiyle ilgilenecek. WG Labs daha çok, […]

31.07.2015 | ulasufuk

Master of Orion’ın geliştirme sürecinden ilham alınarak yaratılan yepyeni bir platform.

Wargaming, bugün itibariyle oyun sektöründe yeniliği teşvik eden hızlı ve kullanışlı platformu WG Labs’i duyurdu. Bu platform, hem şirket dışı geliştirici ekiplerini oyun yapımı ve yayınlanması konusunda destekleyecek hem de şirket içi yeni ürünlerin oluşturulması, değerlendirilmesi ve piyasaya sürülmesiyle ilgilenecek.

WG Labs daha çok, oyunların oynanabilir prototipleri ve Alpha/Beta/Pre-Release sürümlerini değerlendirmeyi amaçlayan bir oluşum. Oyunun hangi platform için geliştirildiğinin bir önemi yok. WG Labs, ortaya etkileyici ürünler koyabilen ve kendi vizyonuna sahip geliştirici ekipleriyle çalışmayı hedefliyor. Geliştiricilerle yapılması planlanan ortaklıkta WG Labs, oyun üretimi, monetizasyon, veri analizi, müşteri hizmetleri ve kalite kontrol gibi pek çok alanda destek sağlayacak.

Wargaming CEO’su Victor Kislyi’nin yeni platform hakkındaki açıklaması şöyle, “Master of Orion markasının haklarını aldıktan sonra Arjantinli NGD Studio, oyunun bir prototipi ile bize geldi. Yaptıkları işten o kadar etkilendik ki, proje şirket bünyesinde tam teşekküllü bir yenilik merkezi oluşturma konusunda kolları sıvadık. WG Labs, hem tüketicileri hem de şirketleri etkileyecek fikirlerin kaynağı olacak ve bize benzer partnerlikler kurma imkânını tanıyacak.”

WG Labs hakkında daha fazla bilgi edinmek ve projelerinizi sunmak için lütfen www.wglabs.com adresini ziyaret edin.

 



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.