-->
Razer Mamba TE Ön Siparişe Açıldı

Oyun ekipman ve yazılımlarında dünya lideri olan Razer’ın E3 2015’de duyurduğu Razer Mamba Tournament Edition oyuncu faresi ön siparişe açıldı. Razer Mamba TE, ultra hassas 16.000 DPI 5G oyun sensörü, ergonomik formu ve gelişmiş Chroma ayarlanabilir ışıklandırmasıyla, özellikle eSporcular ve hardcore oyuncular için tasarlandı. Yeni Razer Mamba TE şimdiye kadar geliştirilmiş en hassas oyun faresi […]

25.07.2015 | ulasufuk

Oyun ekipman ve yazılımlarında dünya lideri olan Razer’ın E3 2015’de duyurduğu Razer Mamba Tournament Edition oyuncu faresi ön siparişe açıldı. Razer Mamba TE, ultra hassas 16.000 DPI 5G oyun sensörü, ergonomik formu ve gelişmiş Chroma ayarlanabilir ışıklandırmasıyla, özellikle eSporcular ve hardcore oyuncular için tasarlandı. Yeni Razer Mamba TE şimdiye kadar geliştirilmiş en hassas oyun faresi sensörüne sahip.

Razer Mamba TE oyun dünyasının 2015’de beklediği en önemli ekipmanlar arasında yer alıyor. Farenin tüm özelliklerini http://www.razerzone.com/gaming-mice/razer-mamba-tournament-edition sayfasında görebilirsiniz. 23 – 31 Temmuz arasında ön siparişe açık olan Mamba TE’nin satışına Ağustos başında RazerStore’da başlanacak. Eylül – Ekim gibi diğer kanallardan da satışa geçilecek.

Böylece yeni Razer Mamba TE, pek çok fare, klavye ve kulaklık seçeneğinden oluşan Razer Chroma serisine katılmış oldu. Chroma eklentili bütün Razer ürünleri 16.8 milyon kişiselleştirilebilir renk seçeneği ve efektine sahip. Ayrıca Razer’ın bulut tabanlı donanım konfigürasyon tanımlayıcısı Razer Synapse bu ürünlerin içinde yer alıyor.

Razer Synapse sayesinde Razer Mamba Tournament Edition’ın ışık ve renk ayarlarıyla efektlerini diğer Chroma’lı ekipmanınızla senkronize etmek mümkün olacak. Bu da hem bireysel hem takım renginizi oyunseverlere göstermenizi ve turnuvalara ayrı bir şov katmanızı sağlayacak.

Ürün Özellikleri:

  • 16,000 DPI lazer sensör
  • Saniyede 210 inç / 50 G hızlandırma
  • 9 programlanabilir tuş, tilt-click kayar teker dahil
  • 8 milyon kişiselleştirilebilir renk seçeneğiyle Chroma aydınlatma
  • Razer Synapse
  • 2.13 m hafif, örgü fiber USB şarj kablosu
  • Yaklaşık ölçüler: 128 mm / 5” (Boy) x 70 mm / 2.76” (En) x 42.5 mm / 1.67” (Yükseklik)
  • Yaklaşık ağırlık: 133 g / 0.29 lbs. (kablo dahil)

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!