-->
Plantronics İle Oyunların Efendisi Olun

Yorucu bir eğitim döneminin sonunda artık tatilin keyfini doyasıya çıkartmanın zamanı geldi. Derslerin, ödevlerin, sınavların yerini sıcak yaz ayları ile birlikte oyunlar alacak. Bu yaz bilgisayar ve konsol oyunlarının efendisi olmak isteyenlerin ilk tercihi de başarılı tasarımı ile Plantronics gamer kulaklık setleri olacak. Dizaynı ve geliştirilmiş ses kalitesi ile sizi bambaşka bir dünyaya taşıyacak olan […]

01.07.2015 | ulasufuk

Yorucu bir eğitim döneminin sonunda artık tatilin keyfini doyasıya çıkartmanın zamanı geldi. Derslerin, ödevlerin, sınavların yerini sıcak yaz ayları ile birlikte oyunlar alacak. Bu yaz bilgisayar ve konsol oyunlarının efendisi olmak isteyenlerin ilk tercihi de başarılı tasarımı ile Plantronics gamer kulaklık setleri olacak.

Dizaynı ve geliştirilmiş ses kalitesi ile sizi bambaşka bir dünyaya taşıyacak olan Plantronics gamer set ile bilgisayar oyunları artık gerçek dünyaya taşınıyor. Plantronics’in gamer kulaklıkları ile kendinizi ister bir pilot olup kokpitte, ister bir astronot olup uzayda, istersiniz de bir komutan olup çatışmanın tam ortasında hissedebilirsiniz.

Arkadaşlarınızla oynayacağınız stratejik oyunlarda anlık iletişim için bir mikrofon desteği de bulunan Plantronics gamer setlerde kesintisiz iletişimde kalarak zaferi yakalayacaksınız.

Hepsiburada.com’dan bulabileceğiniz Plantronics gamer setler uygun fiyatlarıyla çocukların bu yaz en iyi oyun arkadaşı olacak.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!