-->
Onechanbara Z2: Chaos’ın ABD Çıkış Tarihi Açıklandı

XSEED Games, Avrupa’da bu yaz çıkış yapacak Onechanbara Z2: Chaos’ın Kzuey Amerika’da da PlayStation 4 için 21 Temmuz’da çıkış yapacağını duyurdu. 39,99 $ fiyat etiketi ile PlayStation Store üzerinden dijital olarak satışa sunulacak oyun, “Banana Split” isimli sınırlı sayıdaki perakende sürümü ile de 49,99 $ fiyat etiketi ile piyasalarda olacak. Sürümde 80 dakika süren soundtrack CD’si, “Behind the Bikini” isimli 80 sayfalık yumuşak […]

03.07.2015 | ulasufuk

XSEED Games, Avrupa’da bu yaz çıkış yapacak Onechanbara Z2: Chaos’ın Kzuey Amerika’da da PlayStation 4 için 21 Temmuz’da çıkış yapacağını duyurdu.

39,99 $ fiyat etiketi ile PlayStation Store üzerinden dijital olarak satışa sunulacak oyun, “Banana Split” isimli sınırlı sayıdaki perakende sürümü ile de 49,99 $ fiyat etiketi ile piyasalarda olacak. Sürümde 80 dakika süren soundtrack CD’si, “Behind the Bikini” isimli 80 sayfalık yumuşak ciltli sanatsal ve arka plan hikayeli kitap, “Strawberries & Banana” premium eklentisini indirmek için  bir kod yer alacak.

Oyunun yeni videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!