-->
Mars Pop İle Mars’ı Ziyaret Et!

Kemerleri bağlayın millet, uzaya gidiyoruz! Size arkadaşlarımın bulduğu bu yeni, ücretsiz ve müthiş oyundan bahsetmem lazım: Mars Pop. Tam manasıyla başka bir evrenden gelmişçesine harika! Geleceğe, Mars’a seyahat ediyorsun ve orada, evrendeki en iyi baloncuk vurucu olmak için arkadaşlarının da içinde olduğu gerçek insanlara karşı oynuyorsun. Ginger ve Hank’i o kadar feci yendim ki, hala […]

28.07.2015 | ulasufuk

Kemerleri bağlayın millet, uzaya gidiyoruz! Size arkadaşlarımın bulduğu bu yeni, ücretsiz ve müthiş oyundan bahsetmem lazım: Mars Pop.

Tam manasıyla başka bir evrenden gelmişçesine harika! Geleceğe, Mars’a seyahat ediyorsun ve orada, evrendeki en iyi baloncuk vurucu olmak için arkadaşlarının da içinde olduğu gerçek insanlara karşı oynuyorsun. Ginger ve Hank’i o kadar feci yendim ki, hala uzayda kaybolmuş durumdalar. Onları bulan olursa, lütfen geri getirsin!

mars-tom

mars-ginger

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BUNU DENEMELİSİN!
Benn ve Angela’yı da bu oyunun bağımlısı yaptım! Kazanmak için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar, ama benimle boy ölçüşmeleri mümkün değil. O kadar iyiyim ki, eğer orada yenilebilir tacoları ve izlenebilir sitkomları olsaydı gerçekten de bir Marslı olabilirdim.

Ama hepsi bu kadar değil – üst rütbelere tırmanıp, tecrübe edinerek müthiş ödüller kazanabilirsin! Demedi deme, bu oyun yakında patlayacak, o yüzden geride kalma! Mars’a gitme zamanı millet!



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!