-->
Logitech z533 Güçlü Sesi İle Sizi Harekete Geçirecek

Logitech z533 ile Eğlencenize Oda Dolusu Ses ve Zengin Bas Katın Logitech, ev ses sistemleri kategorisine yeni bir hoparlör daha ekledi: Logitech z533 Multimedya Hoparlör. Logitech 30 yıldan uzun bir süredir yüksek kalitedeki ses ürünleriyle hayatımıza renk katıyor. Z533 hoparlör de Logitech’in en gelişmiş ses laboratuarlarında tasarladığı, yüksek akustik standartlarda ses deneyimi sunan hoparlörlerinin en […]

09.07.2015 | ulasufuk

Logitech z533 ile Eğlencenize Oda Dolusu Ses ve Zengin Bas Katın

Logitech, ev ses sistemleri kategorisine yeni bir hoparlör daha ekledi: Logitech z533 Multimedya Hoparlör. Logitech 30 yıldan uzun bir süredir yüksek kalitedeki ses ürünleriyle hayatımıza renk katıyor. Z533 hoparlör de Logitech’in en gelişmiş ses laboratuarlarında tasarladığı, yüksek akustik standartlarda ses deneyimi sunan hoparlörlerinin en yeni üyesi.

Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Selver Yıldız yeni hoparlör ile ilgili değerlendirmesinde, “Kullanıcılardan her zaman Logitech hoparlörlerini ne kadar beğendiklerine dair olumlu dönüşler almak bizleri çok mutlu ediyor. Logitech hoparlörü deneyimlediklerinde çok etkileniyorlar. z533’ü de çok beğeneceklerine eminiz” dedi.

Logitech z533, güçlü akustiği ve geliştirilmiş yüksek kalitesiyle sadece odanızı değil, tüm evi dolduran bir ses deneyimi sunuyor. z533’ün ön yüzünde bulunan 2.25 inch subwoofer’ı, müzik, film ve oyunlardaki dinamik bası bir üst seviyeye taşıyor.

Ayrıca Logitech z533’ün kontrol noktası ve aynı zamanda 3.5 mm’lik jak ve kulaklık jakı ile dilediğiniz her yerde güçlü ses ve bas kontrolü sağlayabilirsiniz. Logitech z533, çoklu bağlantı girişleri ile bilgisayar, tablet, akıllı telefon, oyun konsolu ve Monitör/TV gibi her türlü cihazla uyumlu olarak çalışıyor.

  • Ağustos 2015 itibariyle satışa sunulacak Logitech z533 Multimedya Hoparlörü’nün tavsiye edilen Türkiye satış fiyatı 299 TL + KDV’dir.


Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!