-->
League of Legends Türkiye Büyük Finali Biletleri 24 Saatte Tükendi!

eSpor’da 1 günde 10 bin bilet rekoru Ağustos günü İstanbul’da Ülker Sports Arena’da düzenlenecek League of Legends Şampiyonluk Ligi Türkiye Büyük Finali’nin biletleri etkinliğe bir ay kala, satışa çıktığı gün içerisinde tükendi. Türkiye’de eSpor kavramının en büyük destekçisi Riot Games’in gnctrkcll, Coca-Cola Zero ve TeknoSA işbirliğiyle hayata geçirdiği, Türkiye’nin ilk profesyonel eSpor ligi olan League […]

09.07.2015 | ulasufuk

eSpor’da 1 günde 10 bin bilet rekoru

Ağustos günü İstanbul’da Ülker Sports Arena’da düzenlenecek League of Legends Şampiyonluk Ligi Türkiye Büyük Finali’nin biletleri etkinliğe bir ay kala, satışa çıktığı gün içerisinde tükendi.

Türkiye’de eSpor kavramının en büyük destekçisi Riot Games’in gnctrkcll, Coca-Cola Zero ve TeknoSA işbirliğiyle hayata geçirdiği, Türkiye’nin ilk profesyonel eSpor ligi olan League of Legends Şampiyonluk Ligi’nde final heyecanı hızla yaklaşırken, Biletix üzerinden satışa sunulan etkinlik biletleri 1 gün içerisinde tükendi.

Türkiye’nin en büyük eSpor coşkusuna ev sahipliği yapacak League of Legends Türkiye Büyük Finali, 8 Ağustos günü İstanbul’da Ülker Sports Arena’da, binlerce oyun tutkununun huzurunda gerçekleşecek. Geçtiğimiz yıl aynı mekânda gerçekleştirilen etkinlik için satışa sunulan yaklaşık 10 bin bilet, bir haftalık bir süre içinde tükenmişti. Etkinliği yerinde izleme fırsatı bulamayanlar da internet üzerinden 30’un üzerinde kamera ile yapılan canlı yayını takip edebilecek.

League of Legends Türkiye Büyük Finali’nde şampiyon olan takım, League of Legends Dünya Şampiyonası’nda Kore’den Kuzey Amerika’ya, Çin’den Avrupa’ya kadar dünyanın en iyi eSpor takımlarına karşı Türkiye’yi temsil etmek adına önemli bir avantaj yakalayacak.

 

 



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz