-->
Efsanelerin Dönüşü Muhteşem Oldu!

Efsane Savaşları AppStore’da Banner Feature Oldu Türkiye’nin en heyecanlı ve aksiyon dolu Mobil Action RPG (Role Playing Game) oyunu Efsane Savaşları, yepyeni güncellemeleri ile geri döndü. Efsane Savaşları, yepyeni güncellemeleriyle Apple AppStore’da Banner Feature olarak en üst sırada yer alma başarısını bir kez daha kanıtladı. Oyun aynı zamanda “En Yüksek Ciro” kategorisinde de ilk 10’un […]

31.07.2015 | ulasufuk

Efsane Savaşları AppStore’da Banner Feature Oldu

Türkiye’nin en heyecanlı ve aksiyon dolu Mobil Action RPG (Role Playing Game) oyunu Efsane Savaşları, yepyeni güncellemeleri ile geri döndü. Efsane Savaşları, yepyeni güncellemeleriyle Apple AppStore’da Banner Feature olarak en üst sırada yer alma başarısını bir kez daha kanıtladı. Oyun aynı zamanda “En Yüksek Ciro” kategorisinde de ilk 10’un içinde yer almayı başardı.

Dünyada milyonlarca oyunseverden sonra şimdi de Türkiye’deki oyun tutkunlarının favorisi olan Efsane Savaşları, yepyeni içeriğiyle geri döndü. Tamamen Türkçe olarak yayınlanan ve Türkiye’ye özel yeni karakterlerin de yer aldığı oyun Google Play ve Apple AppStore’dan ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Efsane Savaşları’nda Yeni Dönem Başlıyor

RPG oyun tarzını benimseyen oyunculara eşsiz bir mobil deneyim sunan Efsane Savaşları’nın birbirinden eğlenceli ve farklı yeteneklere sahip 307 kahramanına 3 yeni karakter daha eklendi. Komando Demir, Korkusuz Brusli ve Yenilmez Kaplan karakterleri ile oyuncular ister takımını kuruyor ister özelliklerine göre karakterleri birleştirip “Efsane Karakter”ini yaratıyor.

Oyundaki bir başka güncelleme ise Oto Savaş ve Oto Yetenek modu. Savaşlar sırasında büyük kolaylık sağlayan bu özellikle oyuncular koltuğuna yaslanıyor ve oyunun keyfini çıkarıyor. Oyundaki savaşların artık daha zorlu ve heyecanlı olduğu Efsane Savaşları’nda oyuncular artık dilerlerse Ölümüne Savaş Modu 3-15’ten itibaren başlayabiliyor.

“Tekrar Birleştir” özelliği ile oyuncular iki Efsane’yi birleştirerek oluşturdukları yeni karakteri beğenmez ise Efsane Karakter’i bulana kadar birleştirmeye devam edebilecek. Macera modunda istediği performansı elde edemeyen, başarısız olan oyuncular ise artık “Tekrar Dene” özelliği ile mücadeleye kaldığı yerden devam edebilecek.

‘Efsane Savaşları’ App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz indirilebilir.

App Store: https://itunes.apple.com/tr/app/efsane-savaslar/id970016660?l=tr&mt=8

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarbletr.monstr

Facebook: https://www.facebook.com/EfsaneSavaslariNetmarble?fref=ts



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!