-->
Call of Duty: Black Ops III’ün Zombi Modu Tanıtıldı (Video)

Activision ve Treyarch, 6 Kasım’da Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 ve PC için çıkış yapacak Call of Duty: Black Ops III’ün zombi modunu San Diego’daki Comic-Con’da tanıttı. 1940’larda kara film (noir) döneminde geçecek zombi modunda, The Magician, The Femme-Fatale, The Cop ved The Boxer isimli birbirinden farklı yeteneklere sahip dört kartakteri yönetebileceğiz. Shadows of Evil, ünlü kişiler […]

10.07.2015 | ulasufuk

Activision ve Treyarch, 6 Kasım’da Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 ve PC için çıkış yapacak Call of Duty: Black Ops III’ün zombi modunu San Diego’daki Comic-Con’da tanıttı.

1940’larda kara film (noir) döneminde geçecek zombi modunda, The Magician, The Femme-Fatale, The Cop ved The Boxer isimli birbirinden farklı yeteneklere sahip dört kartakteri yönetebileceğiz. Shadows of Evil, ünlü kişiler tarafından seslendiriliyor ve oynanıyor: Jeff Goldblum (Jurassic Park, Independence Day), Heather Graham (The Hangover 1-3, Californication), Neil McDonough (Captain America: The First Avenger, Band of Brothers), Ron Perlman (Sons of Anarchy, Hellboy) ve Robert Picardo (Star Trek: Voyager, Stargate SG-1).

Zombi modu için yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!