-->
Batman Arkham Knight Limited Edition Paket Özel Fiyatıyla n11.com’da

Adrenalin ve macera yeniden tasarlandı Hikâyesine çizgi roman sayfalarında bir süper kahraman olarak başlayan ve beyaz perdeyle hayran kitlesini arttıran Batman efsanesi, en sevilen oyun serisi Arkham Knight ile oyun severlere büyük final heyecanını yaşatıyor. Bu eğlenceyi doyasıya yaşamak için özel tasarımla hazırlanan ve sınırlı sayıda üretilen ‘PS4 Batman Arkham Knight Limited Edition Paket’ 1.649,00 […]

15.07.2015 | ulasufuk

Adrenalin ve macera yeniden tasarlandı

Hikâyesine çizgi roman sayfalarında bir süper kahraman olarak başlayan ve beyaz perdeyle hayran kitlesini arttıran Batman efsanesi, en sevilen oyun serisi Arkham Knight ile oyun severlere büyük final heyecanını yaşatıyor. Bu eğlenceyi doyasıya yaşamak için özel tasarımla hazırlanan ve sınırlı sayıda üretilen ‘PS4 Batman Arkham Knight Limited Edition Paket’ 1.649,00 TL özel fiyatı ile n11.com’da satışa sunuluyor.

Alışverişin Uğurlu Adresi n11.com, dünya çapında ün yapmış Batman Arkham oyun serisinin final oyunu için özel olarak hazırlanan ve sınırlı sayıda üretilen ‘Batman Arkham Knight Limited Edition Paket’ini oyun severlerle buluşturuyor. Özel tasarım PS4, Batman desenli DualShock 4, Batman Çizgi Roman ve Karakter Görünüş Paketinin yer aldığı kit ile Batman hayranları sürükleyici ve adrenalin dolu maceraya doğru yola çıkıyor.

Batman Ol

Batman: Arkham Knight, Rocksteady’nin eşsiz bir şekilde tasarladığı ve oyun serisinde ilk kez sürülebilir olan Batmobile’i sunuyor. Bu efsanevi araç, Batman Arkham serisinin çok beğenilen oynanışı ile birleşiyor ve oyuncuların Batman olarak sokaklarda mücadele etmelerine ve Gotham City’nin semalarında süzülerek tam bir Batman deneyimi yaşamalarına olanak tanıyor. Ayrıca buna uygun bir DualShock 4 kablosuz kumanda ve özel Scarecrow Nightmare bonus içeriğiyle üç adet ek görev de paket dahilinde sunuluyor.

Bu eğlenceyi doyasıya yaşamak için sınırlı sayıda hazırlanan çelik grisi özel Arkham Knight tasarımlı PS4, Batman desenli PS4 Konsol, Batman Çizgi Roman, Karakter Görünüş Paketi’nin yer aldığı ‘PS4 500GB Batman: Arkham Knight Limited Edition Paket’ 1.649,00 TL özel fiyatı ile n11.com’da satışa sunuluyor.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!